De Waard Waalwijk

De Waard aan de Drunenseweg in Waalwijk bestaat uit 44 huurappartementen die geschikt zijn voor langdurig zelfstandig wonen met zorg binnen handbereik.

Ligging
Wooncomplex De Waard ligt in een landelijke, groene omgeving, dicht bij woonzorgcentrum Eikendonk, onderdeel van Stichting Schakelring.

Appartementen
Het gebouw is onderverdeeld in twee- en driekamerappartementen met royale balkons en diverse indelingen. De appartementen en de algemene ruimten zijn qua grootte en uitrusting volledig voorbereid op zorgdiensten aan huis. Zorg is in samenwerking met Stichting Schakelring een onderdeel van wonen in De Waard.

Zorgdiensten
Stichting Schakelring zorgt voor 'Eerste Hulp Bij Personenalarmering' (EHBP) in de appartementen van De Waard. Meer informatie over deze dienst en eventuele aanvullende diensten vindt u op de website van Schakelring.

Interesse
Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd. Wilt u graag wonen in De Waard én woont uw partner in woonzorgcentrum Eikendonk of hebt u een CIZ zorgindicatie? Dan krijgt u voorrang op een woning die vrij komt. U kunt hiervoor een aanmeldformulier invullen op de speciale pagina over De Waard op de website van Schakelring.
Als niemand zich op dat moment heeft aangemeld, bieden wij het vrijgekomen appartement aan via ons actueel woningaanbod.

 

 

Bouwplanning

Start bouw
Oktober 2015

Opgeleverd
November 2016

Partijen

Aannemer
Heijmans

Architect
Snijders en Van Stekelenburg

Locatie

Locatie in Google Maps openen