• Slide 1

EmmaNassau Sprang-Capelle

emmanassau

Aan de Zuid-Hollandse Dijk in Sprang-Capelle heeft Casade 14 koop- en 36 huurappartementen gebouwd. Al deze woningen zijn opgeleverd, verkocht en verhuurd.

De buurt Vrijhoeve-Zuid in Sprang Capelle is een rustige en goed toegankelijke buurt met een gevarieerd woningbezit, brede straten en voldoende parkeergelegenheid. In de Emma/Nassaustraat zijn 30 woningen met garages gesloopt voor dit nieuwbouwproject.

In dit bijzondere woonproject hebben toekomstige huurders keuze gehad uit meerdere woningindelingen en inspraak op de afwerkingsmogelijkheden. Het project heeft een bijzondere naam gekregen: Echte Buren. Waarom? Casade wilde de bewoners niet alleen de tegels en keuken uit laten kiezen, maar dat huurders ook samen praten over het thema leefbaarheid. Wat is ieders bijdrage aan het samen wonen? Bewoners die ervoor kiezen hier te wonen, kiezen ervoor om klaar te staan voor elkaar. Buren die elkaar een goedemorgen wensen. Met respect voor elkaars privacy. Een praatje maken of een klusje voor elkaar doen. Kortom, buren die het leuk vinden om voor elkaar echte buren te zijn. Echte Buren!