• Slide 1

Zonnepanelen en LED verlichting

Casade werkt aan duurzaam en betaalbaar wonen voor haar huurders. Daarom hebben we 21 van onze appartementengebouwen voorzien van zonnepanelen en LED verlichting. In totaal plaatsten we ruim 1400 zonnepanelen op appartementengebouwen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan de huurders van appartementencomplexen.

Lagere energierekening = korting op servicekosten

De zonnepanelen produceren energie, waardoor de energierekening van Casade lager wordt. Dit voordeel berekenen we door aan onze huurders van appartementengebouwen. Alle huurders die servicekosten betalen voor de elektra in de gemeenschappelijke ruimtes, krijgen hierop vanaf 2017 een korting. De nieuwe LED verlichting in de gemeenschappelijke ruimtes zorgt eveneens voor een lagere energierekening.

Wat betekent dit voor onze huurders?

De servicekosten die onze huurders van appartementengebouwen aan Casade betalen, worden lager. Het gaat om ongeveer 5.000 huurders. Bij de afrekening van de servicekosten in 2018, weten we precies hoeveel energie is bespaard en hoeveel korting de huurders krijgen. Zij krijgen hier dan uiteraard bericht van.

De werkzaamheden zijn inmiddels afgerond.

 

Het plaatsen van de zonnepanelen op een appartementengebouw in Waalwijk

Groen is goed (te) doen

Misschien hebt u wel eens gehoord over Groen is goed (te) doen, een ander project van Casade rond zonnepanelen. Groen is goed (te) doen is een actie voor huurders om zelf te investeren in voordelige zonnepanelen op een dak van Casade bij u in de buurt. Meer info hierover kunt u vinden op www.groenisgoedtedoen.nl, of bel gratis 0800 55 222 22.

De actie Groen is goed (te) doen staat los van de 1400 zonnepanelen die we nu gaan plaatsen. Deze zonnepanelen en de LED verlichting worden volledig door Casade betaald. De opbrengst komt geheel ten goede aan de huurders van appartementencomplexen.

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@casade.nl of bel gratis 0800 55 222 22.