Woningverbetering Kaatsheuvel

Casade heeft de woningverbetering van 85 woningen in Kaatsheuvel uitgevoerd, verdeeld over de Oldenbarneveltstraat, Leliestraat, Rozenstraat en Berndijksestraat. Met dit project heeft Casade een zichtbare en voelbare verbetering aan de woningen gerealiseerd.

Bouwbedrijf Dura Vermeer leidde project. De werkzaamheden zijn gestart in de vierde week van januari 2014. De woningen zijn inmiddels opgeleverd.

Op weg naar meer wooncomfort en beter leefklimaat
De woningverbetering zal niet alleen voor meer wooncomfort zorgen, maar ook de energielasten verlagen en de uitstraling van de wijk verbeteren. De bewoners zijn door Casade en Dura Vermeer tijdens verschillende bijeenkomsten geïnformeerd over de werkzaamheden en doelstellingen. Een ruime meerderheid, 72% van de bewoners, heeft ingestemd met de plannen.

Overlast beperken
Dura Vermeer doet er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Op het terrein heeft Dura Vermeer containers geplaatst, enkele bouwketen en een toiletunit. Ook zijn er losse materialen opgeslagen. Dankzij hekken is het zicht op de bouwplaats beperkt. Machines of aggregaten staan er niet – er is dus geen sprake van geluidsoverlast. Wel is er extra vrachtverkeer  voor de aanvoer van bouwmaterialen. De parkeerplaatsen blijven vrij voor bewoners.

Om bewoners, omwonenden en betrokkenen te blijven informeren en betrekken, is er speciaal voor het project een website gemaakt: www.beterwonennuenlater.nl.

Meer artikelen

  • Oldenbarneveltstraat en Rozenstraat flink opgeknapt

    29-12-2016
    Casade is volop bezig met de woningverbetering van 85 woningen in Kaatsheuvel, in de Oldenbarneveltstraat, Leliestraat, Rozenstraat en Berndijksestraat. We willen een zichtbare en voelbare verbetering van de woningen realiseren, en de woningen energiezuiniger maken. “Het stond hier een paar weken flink op z’n kop. Maar achteraf is het resultaat naar tevredenheid. Geen tocht meer en mijn huis is veel sneller warm. Een verschil van meer dan 300%”, aldus een bewoner.   lees verder