Persbericht: Aannemers getekend voor bouw nieuw kantoor: we starten!

Net voor de bouwvakantie tekenden Van der Heijden bouw en ontwikkeling, installatiebedrijf Verstappen van Amelsvoort, Van Hees Elektrotechniek & ICT en onze directeur Roel van Gurp de overeenkomst voor de bouw van ons nieuwe kantoor. Dit gebouw komt aan de Jan de Rooijstraat 43 in Kaatsheuvel, in het midden van ons werkgebied. Het vervangt straks de drie locaties die we nu gebruiken. In twee daarvan maken we huurwoningen. De bouw start in oktober en in het najaar van 2024 verhuizen alle medewerkers naar het nieuwe kantoor. Door te werken vanuit één locatie, verbeteren we de samenwerking en dienstverlening.

Duurzame keuzes
Het kantoor is ontworpen door Huizenhoog Architecten. Voor de bouw ervan maakt Casade duurzame keuzes. Zo zijn in, op en om het gebouw veel planten en is meer dan de helft van alle materialen al eens gebruikt of later opnieuw te gebruiken. De isolatie van het gebouw is van natuurlijk materiaal. Het pand is aanpasbaar, heeft duurzame installaties, wekt veel van het eigen energieverbruik op en is goed voor insecten en vogels. Ook gaan we slim om met groen en water. Al het hemelwater wordt door het gebouw opgevangen, opgeslagen en gebruikt voor het voeden van de groene gevels en de planten op het terrein. Bij het ontwerp zijn verschillende partijen betrokken, zoals Laride, Huizenhoog Architecten, Klictet, Goudstikker - de Vries, Van Helvoirt Groenprojecten, Grasveld Civiele techniek, Gebruikte Bouwmaterialen en Volantis.

Dichtbij
Na de verhuizing in het najaar van 2024 kunnen alle bezoekers van Casade voortaan terecht in het nieuwe kantoor in Kaatsheuvel. Natuurlijk blijven we voor al onze huurders dichtbij. Over de mogelijkheden en onze werkwijze informeren we hen op een later moment.