Vragen over Woning in Zicht?

Woning in Zicht biedt woningzoekenden een toegankelijk, flexibel systeem om een woning te zoeken in de regio. Op www.woninginzicht.nl bieden meerdere woningcorporaties uit de regio Midden-Brabant samen hun woningen aan. U kunt zich via deze website inschrijven en zelf reageren op een woning. Ook ons actuele aanbod huurwoningen vindt u op Woning in Zicht. 

U huurt bij Casade, niet bij Woning in Zicht 
De woningen op www.woninginzicht.nl zijn niet van Woning in Zicht: zij bieden alleen het overzicht aan van de woningen die op dit moment bij de deelnemende corporaties te huur zijn. Als u reageert op een woning van Casade en u krijgt deze toegewezen, dan gaat u dus ook huren bij Casade. En u sluit dan een huurcontract af met Casade, niet met Woning in Zicht. 

Vragen over het zoeken van een woning, inschrijven of reageren?
Dan kunt u zowel bij ons als bij WiZ terecht. Maak bij ons een afspraak voor een persoonlijk gesprek of een vraag over het zoeken van een woning, inschrijvingen of hoe je kunt reageren.

Wil je je vraag vanuit huis stellen?
Geen probleem. Woning in Zicht is online bereikbaar. Stuur een mail naar info@woninginzicht.nl, vul het contactformulier in op woninginzicht.nl of stuur hen een bericht via social media. Op werkdagen beantwoordt WIZ jouw vraag binnen 24 uur.
 

Contact met Woning in Zicht (WIZ) zoals jij dat wilt: persoonlijk of snel digitaal.
Welke manier je ook kiest, wij staan samen voor je klaar! Bekijk hier de contactgegevens van alle aangesloten woningcorporaties: Contactgegevens aangesloten corporaties - Woning in Zicht