Aangescherpte richtlijnen coronavirus 16 maart

  • Vanaf nu voeren wij alleen zeer dringende reparaties uit. En kunt u alleen een afspraak met ons maken als dat niet anders kan. Bij spoedreparaties en afspraken werken wij zoals het RIVM adviseert, met minimaal anderhalve meter afstand van elkaar.
  • Heeft u een afspraak met ons of een aannemer? Dan kan het zijn dat u wordt gebeld om deze afspraak te verzetten. Heeft de afspraak spoed, dan wordt u kort van tevoren gebeld of u of een van uw huisgenoten, griep- of verkoudheidsklachten heeft.
    • Zijn er geen ziekteverschijnselen dan gaat de afspraak door. Daarbij wordt het hele bezoek minimaal anderhalve meter afstand van elkaar gehouden.
    • Zijn er wel ziekteverschijnselen, dan maakt de aannemer of onze collega speciale afspraken met u om zo veilig mogelijk te kunnen werken.
  • Een reparatie die minder spoedeisend is, mag u wel aan ons doorgeven. Wij zorgen ervoor dat de reparatie gedaan wordt zodra de omstandigheden dit toelaten. U kunt ons bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 55 22 222 of per mail via info@casade.nl.

Wij volgen de berichten nauwkeurig
De berichten over het coronavirus volgen wij nauwkeurig. Iedere dag wordt bekeken welke boodschap het RIVM geeft en waar nodig passen wij onze richtlijnen hierop aan. Alvast bedankt voor uw begrip!