Bescherming persoonsgegevens

Bij Casade zijn veel persoonsgegevens in omloop, bijvoorbeeld die van huurders. Wij gaan daar uiteraard op een zorgvuldige manier mee om. Voor de opslag en bescherming van persoonsgegevens gelden vanaf 25 mei nieuwe regels: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wat betekenen de nieuwe regels?
De AVG legt meer verantwoordelijkheden bij Casade maar geeft u ook meer mogelijkheden om voor uzelf op te komen bij de verwerking van uw persoonsgegevens. Zo heeft u het recht om uw gegevens in te zien of te laten verwijderen. En wij moeten ook inzichtelijk maken hoe we omgaan met de persoonsgegevens.

Uw privacyrechten
Op onze website vindt u een privacyverklaring waarin staat welke persoonsgegevens we verwerken, met welk doel en met welke partijen we die eventueel delen. We vermelden daarin ook uw privacyrechten, de bewaartermijnen van persoonsgegevens en waar u terecht kunt met klachten. 

Wilt u gebruik maken van uw privacyrechten? Geef dat dan eenvoudig aan ons door via het contactformulier privacyrechten.

Vragen?
Voor vragen over de bescherming van persoonsgegevens door Casade kunt u contact opnemen met Ruud van Oudhuizen, 0416 725 208 of r.v.oudhuizen@casade.nl.