Brief voor onze huurders: We zijn er voor u!

Beste huurder,

Door het coronavirus is opeens alles anders. We moeten afstand houden van elkaar. Kunnen daardoor niet leven zoals we dat gewend waren. Bijvoorbeeld familie en vrienden niet meer bezoeken. En soms niet meer werken of juist onder veel grotere druk. We begrijpen dat dit niet altijd even gemakkelijk is. En daarom laten we u graag weten dat we aan u denken en er voor u zijn! Natuurlijk houden wij ook meer afstand dan normaal. Maar in onze dienstverlening voor u blijven we dichtbij!

Wilt u iets laten repareren?
Bel of mail ons dan gerust! We kijken samen met u wat mogelijk is. En op welke manier we de werkzaamheden het meest veilig kunnen uitvoeren. We doen dit geheel volgens de regels en adviezen van het RIVM en de Bouwsector. Veilig voor onze medewerkers, de medewerkers van onze aannemers én voor u!

Is uw financiële situatie veranderd?
Misschien heeft u even minder inkomsten. En heeft u hierdoor moeite om op tijd uw huur te betalen. Neem dan vooral contact met ons op. Wij vinden het erg belangrijk om u te helpen. Juist in deze tijd! Onze collega's van huurincasso kijken heel graag samen met u naar een oplossing.

Extra aandacht voor ouderen
De coronacrisis raakt ons allemaal. Maar sommige groepen worden extra getroffen. Eenzame ouderen bijvoorbeeld. Die geven we extra aandacht. Zo bellen we oudere huurders om te vragen hoe het met hen gaat. Gewoon even een luisterend oor. Ook bieden we bewonerscommissies ondersteuning bij extra schoonmaak in het complex. En maakten we een puzzelboekje dat we verspreiden in seniorencomplexen.

Ondersteuning en hulp
Verschillende organisaties bieden ondersteuning in deze lastige tijd. Bijvoorbeeld een boodschappendienst of een belcirkel. Op onze website vindt u een overzicht van acties en initiatieven in uw gemeente. Ook vindt u bij deze brief een flyer van ContourdeTwern over hun diensten in coronatijd.

Tot slot
Voor ons allemaal is een fijn huis en thuis nu extra belangrijk. Laat het ons weten als we daarin iets voor u kunnen betekenen. Bel naar 0800 55 222 22 of stuur een mailtje naar info@casade.nl. Ik wens u en uw dierbaren veel gezondheid, succes en sterkte. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!

Warme groet,

Roel van Gurp
directeur-bestuurder