Casade komt met De WarmteWissel

De WarmteWissel is een alternatief voor de individuele cv-ketel die met neutrale energielasten voor onze bewoner minder of geen aardgas verbruikt. Dat betekent COUIT en WARMTE AAN. Zo makkelijk moet het gaan. En de huurder merkt er niets van, die houdt het warm. 

WarmteWissel: COUIT en WARMTE AAN
Jaarlijks vervangen we duizenden individuele, aardgasgestookte cv-ketels. We zoeken een duurzaam alternatief voor deze ketels. Een alternatief dat we kunnen toepassen op het moment dat een cv-ketel aan vervanging toe is. En met zo min mogelijk gevolgen voor de energielasten voor de bewoners. Een alternatief met een veel lagere CO2-uitstoot en minder of geen aardgas-gebruik. Een betaalbaar alternatief met een hoog gebruiksgemak. Partijen die voor deze uitdaging een goede oplossing denken te hebben, vragen we om mee te doen aan De WarmteWissel.

Deelnemen vanaf 5 september
Vanaf 5 september kunnen deelnemers zich inschrijven voor De WarmteWissel via warmtewissel.nl en is er ook meer informatie beschikbaar. 

De beste oplossingen van De Warmtewissel
Inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Voor de beste oplossingen worden finalisten gekozen en is er in totaal € 70.000,- beschikbaar als vergoeding. Daarnaast is het doel om in 2020 de gekozen oplossing in proefwoningen van de corporaties te testen. Bij een positief resultaat breiden we uit en gaan we de oplossing breed toepassen. In december is de sluiting voor deelname en in januari worden de finalisten bekend gemaakt.

Meer informatie?
Volg ons op warmtewissel.nl.

* Lente is een samenwerking tussen acht Brabantse woningcorporaties:
Alwel - Area - BrabantWonen - Casade - Stadlander - Tiwos - WonenBreburg  - Zayaz
Samen hebben we 100.000+ woningen, waar mensen betaalbaar wonen. Lente werkt samen, daagt uit en verbindt vanuit een maatschappelijke opgave.