Casade sluit aan bij Woning in Zicht

Vanaf dinsdag 5 december zijn de huurwoningen van Casade voortaan te vinden op de website van Woning in Zicht. Vanaf die datum kunnen alle woningzoekenden in de regio via één systeem reageren op woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg, Udenhout en Waalwijk.

Regionaal zoeken naar een woning

Woning in Zicht is een samenwerking van woningcorporaties uit de regio Midden-Brabant. Dré Brekelmans, manager Wonen bij Casade, vertelt: ‘We haken aan op een bestaand systeem dat al jaren goed werkt voor woningzoekenden. Voor onze woningzoekenden wordt het eenvoudiger en veel gebruiksvriendelijker.’ Inschrijven en reageren op een woning verloopt vanaf 5 december helemaal via Woning in Zicht. Casade en de andere woningcorporaties blijven zelf verantwoordelijk voor het verhuren van de eigen woningen.

Positief

‘De huurdersbelangenorganisatie van Casade is intensief betrokken bij de voorbereidingen en is positief over Woning in Zicht,’ geeft Brekelmans aan. Woningzoekenden worden per e-mail geïnformeerd over de veranderingen. Zij krijgen een groter zoekgebied voor een woning. Woning in Zicht biedt de mogelijkheid om voorkeuren aan te geven; woningzoekenden ontvangen dan automatisch een e-mail als er woningen vrijkomen die voldoen aan hun wensen. ‘Hiermee wordt het zoeken naar een geschikte woning eenvoudiger,’ aldus Brekelmans.

Woningzoekenden die zowel bij Casade als bij Woning in Zicht staan ingeschreven, nemen de langste inschrijftijd mee naar Woning in Zicht.

Meer informatie is te vinden op de website van Woning in Zicht. Lees ook Vraag & Antwoord hierover.

Woningzoekenden ontvangen e-mail
Op 5 december hebben alle woningzoekenden een e-mail ontvangen met meer informatie en hun inloggegevens voor Woning in Zicht. Heeft u de e-mail niet ontvangen? Misschien is deze in uw spambox beland. Als u geen e-mail ontvangen hebt, geef uw e-mailadres dan aan ons door via info@casade.nl.