Eerste NOM-woningen in Dongen te huur

Dinsdag 30 januari start de verhuur van de eerste 12 Nul-op-de-Meter (NOM) woningen in Beljaart fase 3.

Op loopafstand van het centrum worden in fase 3 van de Beljaart in Dongen door Casade 42 Nul-op-de-Meter (NOM) huurwoningen gebouwd. Deze woningen zijn verdeeld over zes blokken van zeven woningen. Op dit moment worden er  12 woningen van blok A en blok B geadverteerd.

Huisnummer 2 en huisnummer 6 zijn inmiddels toegewezen aan stadsvernieuwingsurgenten uit de Trappistenstraat. De 28 woningen van blok C tot en met blok F volgen in de week vanaf 1 maart. 

Deze eengezinswoningen zijn vooral geschikt voor mensen die bewust omgaan met het verbruik van energie. 

Nul-Op-de-Meter (NOM)
De woningen van Beljaart Fase 3 zijn zo goed geïsoleerd dat deze nog maar weinig energie nodig hebben voor verwarming. Ook wekt de woning energie op door zonnepanelen. Deze opwekking is bij gemiddeld gebruik voldoende voor het energieverbruik van de woning. Hoeveel u uiteindelijk totaal aan energie betaalt hangt onder andere af van uw gezinssamenstelling, de aanwezige apparatuur, de weersomstandigheden en uw woongedrag.

Uitgebreide informatie
Om goed te kunnen beoordelen of een NOM woning bij u past, adviseren wij u om eerst de uitgebreide informatie te lezen. De brochure en de plattegronden vindt u op: www.casade.nl/beljaartfase3

Reageren
Via www.woninginzicht.nl reageert u op een van de twaalf eengezinswoningen van Blok A en Blok B. 

Komt u bij deze advertentieronde niet in aanmerking voor een woning, dan kunt u nogmaals reageren in de week vanaf 1 maart. Dan worden de overige woningen aangeboden.

 

 

 

Nieuwsoverzicht

Vertalen / Translate