Hulp bij inschrijving Woning in Zicht voor Dongense senioren

Wie een woning van Casade wil gaan huren, moet sinds kort ingeschreven staan bij Woning in Zicht. Pas na inschrijving, kunt u reageren op het aanbod van woningen.

Bouw inschrijftijd op
Ook al is verhuizen nu niet aan de orde, het is verstandig om u nu in te schrijven bij Woning in Zicht. Bij het toewijzen van woningen, is de inschrijftijd namelijk bepalend. Hoe langer de inschrijftijd, hoe sneller je een woning krijgt toegewezen. eel senioren zijn op dit moment nog niet als woningzoekende ingeschreven. Omdat verhuizen (nog) niet aan de orde is, men Woning in Zicht niet kent of het te ingewikkeld vindt. Daarom helpen wij senioren bij de inschrijving.

Hulp bij inschrijving als woningzoekende
Donderdag 29 maart organiseren we speciaal voor senioren uit Dongen weer een inloopspreekuur. Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen onze medewerkers uit hoe Woning in Zicht werkt en helpen zij u bij de inschrijving als woningzoekende. 

Het inloopspreekuur vindt plaats op donderdag 29 maart van 9.00 tot 12.30 uur.

Neem uw legitimatiebewijs en bankpas mee
Een inschrijving als woningzoekende bij Woning in Zicht kost het eerste jaar € 13,-. Daarna betaalt u jaarlijks € 11,-.  Neem uw bankpas mee naar het inloopspreekuur zodat de betaling geregeld kan worden.  Daarnaast is een e-mailadres nodig. Heeft u geen e-mail? Onze medewerkers  bespreken graag met u hoe de inschrijving dan geregeld kan worden.

U bent van harte welkom op het inloopspreekuur bij ons woonpunt aan de Minister Goselinglaan 8 in Dongen!