Huurwoning zoeken? Voortaan via Woning in Zicht

Zoekt u een huurwoning? Ons huuraanbod vindt u sinds december 2017 op www.woninginzicht.nl. Woning in Zicht is een website waar meerdere woningcorporaties uit de regio Midden-Brabant samen hun woningen aanbieden.

Inschrijven als woningzoekende

U kunt zich via www.woninginzicht.nl inschrijven en zelf reageren op een woning in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg, Udenhout en Waalwijk.

Was u al ingeschreven als woningzoekende?

Was u al ingeschreven als woningzoekende bij Casade? Dan moet u uw inschrijving bij Woning in Zicht activeren. Daarover heeft u op 5 december 2017 een e-mail van ons ontvangen, waarin staat hoe dat werkt. De meeste woningzoekenden hebben de inschrijving al geactiveerd, maar het kan zijn dat u er nog niet aan toe bent gekomen. Neem gerust contact met ons op als u hulp nodig heeft met het activeren van uw inschrijving.

Berichten over uw inschrijving voortaan via Woning in Zicht

U bent voortaan ingeschreven als woningzoekende bij Woning in Zicht. Berichten over het verlengen van uw inschrijving ontvangt u via Woning in Zicht.

Huurcontract met Casade

Casade blijft verantwoordelijk voor het toewijzen van huurwoningen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. U sluit dus een huurcontract met Casade, niet met Woning in Zicht.

Voordelen van Woning in Zicht

  • U heeft een groter zoekgebied voor een woning
  • U kunt eenvoudiger zoeken, ook via uw mobiel
  • U kunt uw voorkeuren aangeven en ontvangt dan automatisch een e-mail als er een woning vrijkomt die voldoet aan uw wensen
  • U kunt inschrijfgeld betalen via iDEAL of een éénmalige machtiging