Info over mogelijk onveilige Agpo Ferroli cv-ketels

De meeste Agpo Ferroli ketels zijn veilig
Gelukkig kunnen wij u vertellen dat de meeste Agpo Ferroli ketels veilig zijn. Uit het onderzoek blijkt dat slechts enkele types in combinatie met een bepaalde soort warmte-terugwin-unit (WTW) mogelijk onveilig kunnen zijn. Ook speelt de leeftijd van de ketel en goed onderhoud een belangrijke rol. Dit is terug te lezen in het artikel dat Kassa op haar website heeft geplaatst.

We zijn volop bezig met onderzoek
Wij zijn samen met onze installateurs en adviseur druk aan het onderzoeken of er bij onze huurders gevaarlijke situaties aan de orde kunnen zijn. Als dat zo is, ondernemen wij uiteraard zo snel mogelijk actie. En natuurlijk houden wij u op de hoogte.

Heeft u een Agpo Ferroli cv-ketel? Dan ontvangt u uiterlijk eind december bericht van ons. 

Uw cv-ketel wordt goed onderhouden
Goed onderhoud aan uw cv-ketel vinden wij net als onze installateurs erg belangrijk. In de uitzending van Kassa werd verteld dat goed onderhoud van Agpo Ferroli cv-ketels erg veel tijd kost. Toch blijven wij zorgen voor goed onderhoud zodat uw cv-ketel goed en veilig blijft werken. Ook als dit langer duurt.

Toch zorgen? Neem gerust contact op
Uw cv-ketel wordt goed onderhouden en krijgt iedere twee jaar een onderhoudsbeurt. Het onderhoud voeren wij uit volgens de voorschriften van de leverancier. Hangt in uw huis een ketel van het merk Agpo Ferroli, en maakt u zich toch zorgen? Neem dan gerust contact met ons op via info@casade.nl of bel gratis 0800 55 222 22.