Inloopspreekuur Woning in Zicht voor senioren

Wie een woning van Casade wil gaan huren, moet ingeschreven staan bij Woning in Zicht.
Pas na inschrijving, kunt u reageren op het aanbod van woningen. 

Bouw inschrijftijd op
Ook al is verhuizen nu niet aan de orde, het is verstandig om u nu in te schrijven bij Woning in Zicht. Bij het toewijzen van woningen, is de inschrijftijd namelijk bepalend. Hoe langer de inschrijftijd, hoe sneller je een woning krijgt toegewezen. Veel senioren zijn op dit moment nog niet als woningzoekende ingeschreven. Omdat verhuizen (nog) niet aan de orde is, men Woning in Zicht niet kent of het te ingewikkeld vindt. Daarom helpt Casade senioren bij de inschrijving. 

Hulp bij inschrijving als woningzoekende
Donderdag  14 juni van 09.00 tot 12.00 uur organiseert  Casade speciaal voor senioren uit Dongen opnieuw een inloopspreekuur. Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen de medewerkers van Casade uit hoe Woning in Zicht werkt en helpen zij bij de inschrijving als woningzoekende. 

Neem uw legitimatiebewijs en bankpas mee
Een inschrijving als woningzoekende bij Woning in Zicht kost het eerste jaar € 13,-. Daarna betaalt u jaarlijks € 11,-.  Neem uw bankpas mee naar het inloopspreekuur zodat de betaling geregeld kan worden.  Daarnaast is een e-mailadres nodig. Heeft u geen e-mail? De medewerkers van Casade bespreken graag met u hoe de inschrijving dan geregeld kan worden. 

Tot ziens op het inloopspreekuur bij het woonpunt van Casade aan de Minister Goselinglaan 8 in Dongen!