Maatregelen coronavirus

Zoals bekend heeft het coronavirus eind februari ook Nederland bereikt. Geen reden tot paniek, maar het is wel belangrijk om een aantal maatregelen te nemen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Welke wij nemen, leest u in dit bericht.

We komen gewoon bij u op huisbezoek en voeren reparaties uit. We nemen wel voorzorgsmaatregelen voor de veiligheid van u en die van onze medewerkers:

  • Heeft u griep- of verkoudheidsverschijnselen? Dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten. Kan het echt niet anders, dan blijft de afspraak staan maar houden wij twee meter afstand van mensen met ziekteverschijnselen. Hebben onze medewerkers griep- of verkoudheidsverschijnselen, dan werken zij vanuit huis en komen niet met huurders in aanraking.
  • Is er sprake van een coronabesmetting? Wij gaan ervan uit dat u dit aan ons meldt. Wij komen niet op huisbezoek zolang u ziek bent.
  • Het RIVM heeft opgeroepen om geen handen te schudden. Hier geven wij gehoor aan, en geven u dus geen hand als begroeting. Zo proberen wij overdracht van het virus te voorkomen.
Nieuwsoverzicht

Vertalen / Translate