Persbericht: Casade start bouw 19 eengezinswoningen in Kaatsheuvel

In de nieuwe woonbuurt Westwaard in Kaatsheuvel is wooncorporatie Casade gestart met de bouw van 19 eengezinswoningen. De ruime huurwoningen zijn zogenoemd Nul-Op-de-Meter (NOM) en worden gebouwd door Van der Heijden bouw en ontwikkeling uit Schaijk. Als alles meezit zijn de woningen in mei 2021 klaar.

De woningen
De NOM woningen komen aan de straten Brem, Knotwilg en Wielewaal. De huizen zijn extra energiezuinig en wekken zelf energie op via zonnepanelen. In de woningen komen onder andere vloerverwarming, een warmtepomp en een WTW (warmteterugwin) ventilatiesysteem. Ook zijn de huizen zeer goed geïsoleerd en worden duurzame materialen gebruikt.

Westwaard
De nieuwe woonbuurt heeft een landelijk dorpse sfeer. De buurt kenmerkt zich door diversiteit, het groene karakter, ruimte en duurzaamheid. Zo komt er bijvoorbeeld geen gas in deze buurt. Alle woningen in Westwaard hebben een landelijke uitstraling.

Te huur via Woning in Zicht
Begin december biedt Casade de woningen te huur aan via de website van Woning in Zicht (www.woninginzicht.nl). Geïnteresseerden kunnen reageren op het aanbod bij Woning in Zicht, als zij als woningzoekenden staan ingeschreven.

Meer informatie over de woningen: www.casade.nl/westwaard.