Rookmelders in alle woningen

Dit jaar krijgt u rookmelders
De installateur, Vissers Waalwijk B.V., komt bij u langs om de rookmelders te vervangen. U hoort vooraf van Vissers op welke dag ze de rookmelders komen plaatsen. Dat kan per mail of brief zijn.

Heeft u geen mail of brief gehad en staat er toch iemand bij u aan de deur? Bel Vissers dan om na te vragen of het wel klopt dat er iemand langs komt.

De medewerker kan zich altijd legitimeren. Vertrouwt u degene die aan de deur staat niet? Laat de persoon dan buiten staan, sluit de deur en neem contact op met Vissers via 0416 33 29 24. 

Als u niet thuis bent, neemt Vissers later contact met u op om een afspraak te maken. Dat gebeurt zo veel mogelijk via mail. U ontvangt dan een link naar de website van Vissers waar u de voorgestelde datum en dagdeel kunt bevestigen of wijzigen.

Zo min mogelijk overlast voor u
We plaatsen rookmelders op batterijen. Hierdoor heeft u zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden en is het niet nodig leidingen voor stroom aan te leggen.

U hoeft zelf geen batterijen te vervangen
We kozen voor rookmelders die een accu met een levensduur van minimaal tien jaar hebben. Deze levensverwachting is hetzelfde als die van de rookmelder. U hoeft daarom zelf géén batterijen te vervangen. Na tien jaar vervangen we de rookmelder door een nieuwe.

Vertraging
Door een landelijk tekort aan personeel en problemen met levering van materialen bestaat de kans dat we niet in alle woningen voor 1 juli 2022 rookmelders kunnen plaatsen. Het kan dus voorkomen dat uw woning na die datum aan de beurt is. We streven er in ieder geval naar eind van het jaar in al onze woningen rookmelders aan te brengen.