Voortaan ook woningruil via Woning in Zicht

Wij bieden onze vrijkomende woningen aan via de website van Woning in Zicht. Vanaf nu vind je daar onder 'Aanbod' ook een kopje Woningruil! Je leest daar alle informatie en de spelregels rond woningruil. Huur jij een woning van Casade, Leystromen, TBV Wonen, Tiwos of WonenBreburg? Je kunt voortaan jouw huurwoning ruilen met een andere huurder van alle vijf de corporaties.

Advertentie
Als je je woning wilt ruilen, kun je een advertentie plaatsen op www. woninginzicht.nl. Deze ruiladvertentie blijft maximaal een half jaar op de website staan. Kun je je woning ruilen? Dan wordt de advertentie na de ruil verwijderd.‎

Alleen voor huurders van Casade, Leystromen, TBV Wonen, Tiwos en WonenBreburg
De woningruil op via Woning in Zicht geldt alleen voor huurders van de bovenstaande corporaties. Wil je ruilen met iemand van een andere corporatie, neem dan contact op met je eigen corporatie. Zij helpen je dan verder.

Met wie kun je ruilen?
Je kunt alleen ruilen met iemand die een zelfstandige woning huurt. Je kunt niet ruilen met iemand die inwoont bij een huurder. Je kunt je woning niet ruilen voor een leegstaande woning. Na de ruil mag geen woning leeg blijven staan.