Winnaars zomertuinactie bekend!

Zomertuinwedstrijd
Omdat wij benieuwd zijn hoe groen de tuinen of balkons van onze huurders zijn, riepen wij op om een foto in te sturen. Wij ontvingen heel wat reacties van mooie, groene tuinen en balkons. 

De mooiste of de groenste?
Smaken verschillen. Dat geldt ook voor tuinen. Daarom keken we niet alleen naar het 'uiterlijk', maar ook naar het idee erachter. Bent u (milieu)bewust bezig met de tuin? Is de tuin insectvriendelijk? Houdt u rekening met de waterhuishouding? We kozen zowel een tuin- als een balkonwinnaar. Wie dat zijn? Dat leest u hieronder. 

Groenste balkon
Van Sascha Brandt ontvingen wij deze mail:
“Mijn balkon is nog net geen 2 x 2 meter, maar ik heb er (met hulp uiteraard) iets leuks van weten te maken”. En dat is zeker goed gelukt. Een prachtig voorbeeld hoe je van een klein balkon toch iets sfeervols kunt maken met behulp van houten elementen en veel groen! Sacha ontving een leuke prijs, waaronder een mini-kruidentuintje, voor op haar balkon.

Groenste tuin
Renee en Louis Evers stuurden ons een foto van hun tuin met de volgende tekst erbij:
“Zie hier onze tuin, vijvertje voor de insecten en vogeltjes, appelboompje, frambozen, bramen, blauwe bessen en kersen, druiven en vijgen van onze buren over de schutting. Rechts achter twee regentonnen om de tuin water te geven. Ook een vlinderstruik, vogelhuisjes en linksachter deze week tegels eruit en plantjes erin. Volgens mij zijn we goed bezig!”  Zeg dat wel! Heel goed bezig, en daarom was de prijs voor de groenste zomertuin voor Renee en Louis.

Wij feliciteren beide prijswinnaars en bedanken iedereen voor hun inzending.
Houd uw tuin en balkon vooral zo mooi en groen!