• Slide 1

Laatste nieuws

1350 zonnepanelen op appartementengebouwen

26-10-2016

Casade vindt duurzaam en betaalbaar wonen ontzettend belangrijk. Daarom voorzien we 21 van onze appartementengebouwen van zonnepanelen en LED verlichting. In totaal plaatsen we 1350 zonnepanelen op appartementengebouwen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan de huurders van appartementencomplexen.

Lagere energierekening = korting op servicekosten

De zonnepanelen produceren energie, waardoor de energierekening van Casade lager wordt. Dit voordeel berekenen we door aan onze huurders van appartementengebouwen. Alle huurders die servicekosten betalen voor de elektra in de gemeenschappelijke ruimtes, krijgen hierop vanaf 2017 een korting. De nieuwe LED verlichting zorgt eveneens voor een lagere energierekening.

Wat betekent dit voor onze huurders?

De servicekosten die onze huurders van appartementengebouwen aan Casade betalen, worden lager. Het gaat om ongeveer 5.000 huurders. Bij de afrekening van de servicekosten in 2018, weten we precies hoeveel energie is bespaard en hoeveel korting de huurders krijgen. Zij krijgen hier dan uiteraard bericht van.De werkzaamheden zijn op 2 november gestart. Het bedrijf Dubotechniek voert deze werkzaamheden voor Casade uit. Naar verwachting zijn half december alle zonnepanelen gelegd. Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@casade.nl of bel gratis 0800 55 222 22. 

Meer artikelen

  • Zonnepanelen voor huurders Casade

    Groen is goed te doen

    15-02-2017
    Bent u huurder van Casade en wilt u betaalbaar wonen én energie besparen? Dat is waar ‘Groen is goed (te) doen’ om draait! Lokale energiecoöperaties, huurdersorganisaties en Rabobank bundelen de krachten met Casade om Dongen, Loon op Zand en Waalwijk ‘groen’ te maken. Want groen is goed: voor het milieu, voor uw portemonnee en voor de toekomst. En groen is makkelijk: het is goed te doen!   lees verder