• Slide 1

Laatste nieuws

Energiecafe 17 januari

10-1-2017

Stel uw vragen over de voordelige zonnepanelen actie! Komt u 17 januari ook naar het Energiecafe in BaLaDe te Waalwijk?

Huurders van Casade kunnen heel voordelig zonnepanelen aanschaffen via de actie ‘Groen is Goed (te) doen’. Bent u huurder van Casade en wilt u betaalbaar wonen én energie besparen? Dat is waar ‘Groen is goed (te) doen’ om draait! Op 17 januari is er een Energiecafé in BaLaDe waar u uw vragen kunt stellen.

Groen is goed (te) doen

Lokale energiecoöperaties, huurdersorganisaties, Casade en Rabobank bundelen de krachten om Dongen, Loon op Zand en Waalwijk ‘groen’ te maken. Want groen is goed: voor het milieu, voor uw portemonnee en voor de toekomst. En groen is makkelijk: het is goed te doen!
envoudig zelf duurzame energie opwekken via zonnepanelen en geld besparen. Zonder dat u daar iets voor hoeft te regelen. De zonnepanelen liggen niet op uw dak, maar op een dak van Casade bij u in de buurt. U hebt er geen omkijken naar, maar profiteert wel van de opbrengst. Alle huurders van Casade kunnen inschrijven voor dit aanbod.

Energiecafé op 17 januari

De huurdersorganisatie HVOW organiseert samen met de lokale energiecoöperatie op 17 januari een Energiecafé. Alle huurders zijn die avond welkom om 19.30u in BaLaDe te Waalwijk om hun vragen te stellen. Breng zo mogelijk de laatste afrekening van uw huidige energieleverancier mee.


Speciale regeling voor mensen met een smalle beurs

We vinden het belangrijk dat alle Casade huurders kunnen meedoen. Daarom is er een speciale regeling voor huurders die de € 160 niet in één keer op tafel kunnen leggen.

Meedoen

Meedoen is heel gemakkelijk! Ga naar www.groenisgoedtedoen.nl, klik op ‘meedoen’ en registreer u. Op de website vindt u ook de antwoorden op de vragen die u misschien hebt.