• Slide 1

Laatste nieuws

Grote opkomst op de Huurdersdag

10-10-2017

De deuren van Het Klavier in Kaatsheuvel stonden afgelopen zaterdag wagenwijd open voor onze Huurdersdag. Alle huurders waren uitgenodigd voor een gezellige informatiemarkt met live muziek.

De Huurdersdag stond in het teken van ontmoeten en informeren. Onze huurders gingen in gesprek met medewerkers van Casade en de huurdersorganisaties. Je kon kennismaken met de plannen van Casade rond nieuwbouw en woningverbetering, duurzaamheid en dienstverlening. De drukstbezochte stand was die over wonen en zorg: wat kan Casade betekenen voor oudere huurders die langer zelfstandig in hun woning willen blijven wonen?

Er waren bijna 400 bezoekers: wat een opkomst! Zowel van huurders als van onze eigen medewerkers hoorden we dat zo’n dag een mooie gelegenheid is om op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen. Zoals een van de huurders verwoordde: ‘In deze tijd van computers is het fijn om zo met Casade in gesprek te kunnen gaan’.

Wordt vervolgd dus!

 

Meer artikelen

  • Langer zelfstandig wonen

    12-10-2017

    Steeds meer mensen blijven langer zelfstandig wonen. Soms zijn daar kleine aanpassingen in de woning voor nodig. Casade helpt daar graag bij. Zo kunnen onze oudere huurders ook in de toekomst fijn en betaalbaar blijven wonen.

      lees verder