• Slide 1

Laatste nieuws

Groen is goed (te) doen fonds

29-12-2016

Wilt u graag voordelige zonnepanelen maar kunt u de kosten niet in één keer opbrengen? Er is nu een speciale regeling voor huurders met een smalle beurs: het Groen is goed (te) doen fonds! We vinden het belangrijk dat alle Casade huurders kunnen meedoen met Groen is goed (te) doen.

Voor wie?
Krijgt u inkomensondersteuning van de gemeente (DOE-pas of Paswijzer)? Hebt u niet voldoende spaargeld om in één keer 160 euro te betalen voor een zonnepaneel? Als u gespreid wilt betalen voor de zonnepanelen, kunt u zich melden bij Casade. We gaan dan met u in gesprek over de mogelijkheden. Er is een beperkt aantal plaatsen voor dit Groen is goed (te) doen fonds. 

Hoe werkt het? 

  • U investeert 160 euro voor 15 jaar gebruik van een zonnepaneel.
  • Uw energierekening bestaat voor een groot deel uit belasting. Via Groen is goed (te) doen betaalt u gegarandeerd 15 jaar geen energiebelasting op uw elektraverbruik: dat scheelt 24 euro per jaar per zonnepaneel.
  • Deze 24 euro gebruikt u om uw zonnepanelen af te betalen aan Casade. Dat gebeurt maandelijks via de servicekosten van Casade. Dat betekent dat u 2 euro per maand terugbetaalt. Na 6 jaar hebt u de 160 euro afbetaald.
  • Vanaf dan profiteert u nog 9 jaar van het belastingvoordeel. Dat betekent 9 jaar x 24 euro = 216 euro per zonnepaneel.
  • Per huishouden mag u maximaal 2 zonnepanelen aanschaffen via het Groen is goed (te) doen fonds.

Inschrijven?
Bel ons gratis via 0800 55 222 22.