• Slide 1

Laatste nieuws

Vlaggen in top in de Beljaart

6-10-2016

Op donderdag 6 oktober werd in de Beljaart de start bouw én het hoogste punt van het nieuwbouwproject in fase 2a gevierd. Doordat de bouw zo snel vordert, besloot Casade op hetzelfde moment stil te staan bij deze mijlpalen.

Wethouder Bea van Beers, directeur Martin Beukeboom van Dura Vermeer en Roel van Gurp, directeur/bestuurder van Casade, hesen gezamenlijk de vlaggen, onder het toeziend oog van het bouwpersoneel en  medewerkers van de gemeente en Casade.

Traditiegetrouw overhandigde Roel van Gurp een envelop met inhoud voor het bouwpersoneel en stond een frietkar voor hen klaar om de inwendige mens te verzorgen.

 

 

 

Dura Vermeer bouwt in fase 2a in opdracht van Casade 46 eengezins(huur)woningen.  Veertig woningen zijn inmiddels verhuurd en zes woningen worden gereserveerd voor de huisvesting van statushouders. De aanstaande bewoners hebben inmiddels hun keuzes voor keuken, tegelwerk, toiletpothoogte en afwerking zolder en badkamer kenbaar kunnen maken en kennis met elkaar gemaakt op een goed bezochte informatieavond in de Gouden Leeuw.

 

We verwachten de woningen in het 1e kwartaal van 2017 op te leveren.