• Slide 1

Laatste nieuws

Wonen voor levensgenieters in Het Koetshuis

30-5-2011

Bent u benieuwd naar het wonen voor levensgenieters? Er is nog 1 prachtig appartement met aterlierruimte (Koetshuislaan 237) beschikbaar!

Midden in het groene landschap van Landgoed Driessen staat het bijzondere Koetshuis. Centraal wonen in een mooie omgeving, ontspannen in de natuur, mensen ontmoeten en genieten van uw eigen ruime woning; Het Koetshuis op Landgoed Driessen heeft het allemaal.

Er is nog 1 prachtig appartement met aterlierruimte (Koetshuislaan 237) beschikbaar! Kom kijken en beleef het wonen voor levensgenieters in Het Koetshuis. Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de woonwinkel Sprang-Capelle via telefoonnummer (0416) 31 58 58.

Woonkamer
De woonkamer is ruim van opzet. De bruto vloeroppervlakte van het exclusieve appartement is 146 m2 .

Keuken
De luxe keuken is van het merk Bribus en is standaard uitgerust met een keramische kookplaat, een afwasmachine, een koelkast, een combi-oven en een motor loze afzuigkap. Alle apparatuur is van het merk Atag.

Badkamer
De ruime badkamer is luxe afgewerkt, volledig betegeld en voorzien van antislip vloertegels. De ruimte is uitgerust met een douchehoek, Villeroy & Boch wastafel (60 x 50 wit), met een Grohe wastafelkraan chroom, spiegel en planchet en een hangend toilet. De douche is voorzien van een thermostatische douchemengkraan van Grohe en handdouche met glijstang. Uiteraard zijn er diverse opties tegen meerkosten, zoals een douchewand.

Huurprijs
De huurprijs is per 1 juli 2011 € 892,89 per maand.
Parkeerplaatsen in de parkeergarage kunnen gehuurd worden voor € 22,- per maand.
De servicekosten zijn € 73,50 per maand.

Bekijk hier de technische plattegrond van dit appartement.

Interesse?
Op www.levensgenietersgezocht.nl vindt u meer informatie en een sfeerplattegrond van dit unieke appartement. Het betreft type Art 07.

 

Meer artikelen