Werken bij Casade

Hoe wij werken

Bij Casade werken 120 mensen, verspreid over vijf locaties in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. We hebben vier woonpunten waar huurders en woningzoekenden terecht kunnen met hun vragen. Daarnaast is er een centraal kantoor, waar ondersteunende diensten als Financiën & Waardesturing, Strategie & Bedrijfsvoering en Vastgoed gehuisvest zijn. We werken slim, wat wil zeggen dat we ‘werken waar het werk is’. Dat kan op één van de vijf locaties zijn, maar vooral ook in de wijk.

Zo wil ik werken aan wonen

We bouwen voortdurend aan een professionele en betrokken organisatie waarvan huurders zeggen: ‘Zo wil ik wonen’. Bij Casade werk je in een informele omgeving in een prima werksfeer. Onze huurders zijn onze dagelijkse inspiratie om het verschil te maken.

Onze medewerkers krijgen volop de ruimte om zich te ontwikkelen. Wat betreft arbeidsvoorwaarden volgt Casade de CAO Woondiensten. Een medewerker van Casade voelt zich thuis bij onze kernwaarden: lokaal betrokken, verbonden, duurzaam, vertrouwen en resultaatgericht. 
 

Vacatures

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:
Conceptontwikkelaar projecten
Inkoper projecten
Lid raad van commissarissen

Open sollicitaties kunt u mailen naar Ineke de Bont: i.d.bont@casade.nl

Stage en afstuderen

Aanvragen voor stage- en afstudeerplaatsen zijn altijd welkom. Deze kunt u mailen naar Ineke de Bont: i.d.bont@casade.nl.