• Slide 1

Ondernemingsplan

Casade on tour! We verwachten niet dat iedereen ons ondernemingsplan 2015-2019 helemaal gaat doorlezen... daarom hebben we er een korte animatie van gemaakt! Rijdt u met ons mee?

Ondernemingsplan 2015-2019

Samen met de huurders, de Maatschappelijke Adviesraad en de gemeenten in ons werkgebied hebben we opgetrokken om de nieuwe koers van Casade te bepalen. De koers voor de komende jaren wordt breed gedragen en is uiteengezet in het ondernemingsplan 2015-2019. Via de groene knop hieronder kunt u de uitgebreide versie van het ondernemingsplan inzien.

Het ondernemingsplan is geschreven in de vorm van een brief van huurders en belanghouders aan Casade en ons antwoord daarop. Het geeft richting aan onze koers in de komende jaren en maakt medewerkers, huurders en belanghouders duidelijk waar Casade voor staat. Samen met onze huurders en belanghouders willen wij de komende jaren onze ambities realiseren.

We bouwen voortdurend aan een organisatie waarvan huurders zeggen: 'Zo wil ik wonen'.

Infographics
In onderstaande infographics hebben we vier speerpunten uit ons ondernemingsplan in beeld weergegeven. Zo kunt u in één oogopslag onze doelen tot 2019 zien en hoever we daarmee zijn. Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.