Duurzaam


Bent u al ‘groen’ bezig? De verwarming een graadje lager, de wasmachine een ‘tikkie terug’, een zuinige auto en een spaarlamp in plaats van een gloeilamp… Het scheelt allemaal voor de energierekening! En daarmee helpt u meteen het milieu. Ook bij Casade vinden we het milieu belangrijk. Daarom investeren we flink in duurzaamheid.

Meer comfort

Waarom investeren in duurzaamheid? Dit doen we om de CO2 uitstoot van onze woningen te verminderen en het wooncomfort voor de bewoners te verhogen. Daarom gaan we woningen isoleren. U moet hierbij denken aan vloerisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. Ook plaatsen we HR++ beglazing. Oude cv-ketels worden vervangen door zuinige HR cv-ketels. Dit zorgt voor meer comfort en een lagere energierekening. We verbeteren de energielabels van onze woningen via nieuwbouw, onderhoud en vernieuwende duurzaamheidsprojecten. En we hopen ook op de hulp van onze huurders!

Wilt u een lagere energierekening?

Gratis energieadvies aan huis

Energetisch goede woningen werken alleen als de bewoners goed met energie omgaan. We informeren onze huurders graag over woonlasten en energieverbruik. Wilt u persoonlijk advies over hoe u zelf energie kunt besparen? Daarvoor kunt u een beroep doen op gratis energieadvies aan huis.  

Handige tips om energie te besparen

Voor bespaartips kunt u ons volgen op Facebook. We willen mensen helpen om meer energie te gaan besparen. Zo houden we de woonlasten betaalbaar.

Milieu, mens en maatschappij

Duurzaamheid gaat voor Casade verder dan het milieu. Het gaat ook om de manier waarop we in het leven staan: hoe gaan we om met onze medewerkers en hoe verbinden we ons met de maatschappij? Daar waar we kunnen bijdragen aan een betere toekomst, doen we dat. Op onze website vindt u enkele van onze duurzame projecten.

Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws! Uiteraard kunt u voor advies ook bij uw wijkbeheerder terecht.