Leefbaar

Prettig wonen is meer dan alleen een huis. Het gaat ook om uw straat en uw wijk. Als die schoon, heel en veilig zijn, wordt het pas echt fijn wonen. En een goed contact met de buren maakt het plaatje compleet. Wat doet Casade aan leefbaarheid?

Thuis in de wijk

De mensen van Casade stimuleren betrokkenheid van wijkbewoners en meedoen in de samenleving. Dat draagt immers bij aan een wijk waar bewoners zich thuis voelen. Casade kent de wijk en haar bewoners en de bewoners kennen Casade.

Stimuleringsfonds

Organiseert u een wijkactiviteit of wilt u bewoners meer met elkaar in contact brengen? Casade ondersteunt u hier graag bij. We hebben hiervoor een speciaal stimuleringsfonds opgericht.

Leen gratis tuingereedschap!

Ook bij het mooi houden van uw tuin helpt Casade u graag een handje. Hiervoor stellen we gratis een set tuingereedschap beschikbaar. U kunt de set reserveren via Mijn Casade.

Leen een gratis partytent!

Met plezier zorgen we voor het dak boven uw hoofd: ook bij een buurtbarbecue. U kunt hiervoor gratis een grote partytent van Casade lenen. U kunt de tent reserveren via Mijn Casade.