De Hoogt

In 2014 werd het project de Hoogt in Dongen op de markt gebracht. Het plan bestond uit appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kap en vrijstaande (geschakelde) woningen, allemaal bedoeld voor verkoop. De 22 grondgebonden woningen zijn verkocht en inmiddels bewoond. Helaas was er voor de 22 koopappartementen onvoldoende belangstelling. Daarom is in 2017 besloten in plaats van koopappartementen op deze locatie huurappartementen te bouwen.

Het appartementencomplex bestaat uit achttien huurappartementen, verdeeld over drie bouwlagen. De appartementen zijn bestemd voor mensen van 55 jaar en ouder. De nieuwe bewoners parkeren op hun eigen terrein. Dit terrein ligt binnen het oorspronkelijke bouwvlak en is met de auto alleen bereikbaar vanaf de Bolkensteeg.

Zodra het plan definitief is en de bouwvergunning is verleend, kunt u op deze pagina tekeningen en plattegronden bekijken. De afbeeldingen die u nu hieronder ziet zijn concept-afbeeldingen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 

Vertalen / Translate