• Slide 1

Nieuwbouwprojecten

Wonen voor iedereen, dat is de kerntaak van Casade. Onze nieuwbouwopgave is ambitieus: de komende jaren investeren we fors in verschillende soorten huur- en koopwoningen voor diverse doelgroepen. Bovendien bouwen we duurzaam. Hieronder vindt u een overzicht van actuele nieuwbouwprojecten. Voor meer informatie kunt uiteraard ook altijd mailen naar info@casade.nl of bel gratis 0800 55 222 22.

 • impressie Beljaart fase 2A

  Beljaart fase 2A

  Het project Beljaart fase 2A is een onderdeel van uitbreidingslocatie de Beljaart in Dongen. In deze fase worden in totaal 64 woningen gebouwd. Casade bouwt in het gebied tussen de Achterhuizensticht, Veenmos en het Kloosterpad (achter het Medisch Centrum Beljaart) 46 eengezinswoningen.
  Lees verder
 • zijaanzicht sprang

  Centrumplan Sprang-Capelle

  Midden in het nieuwe dorpshart van Sprang-Capelle verrijzen 20 huurappartementen met ruime balkons en deels zicht op het Raadhuisplein.
  Lees verder
 • Anton Pieckplein Kaatsheuvel

  Gezellig wonen aan het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel? Dat kan in een van de 13 compacte twee- of driekamerappartementen die we gaan bouwen. Binnenkort vindt u hier meer informatie over deze huurwoningen.
  Lees verder