tHuis De Amstel

Op de locatie van het voormalige buurthuis De Amstel aan de Drogerij in Waalwijk bouwen we tHuis De Amstel: een kleinschalige woonvoorziening voor ouderinitiatief 'Stichting Ons Plan'.

Stichting Ons Plan
Een groep ouders willen graag een woonvoorziening in Waalwijk creëren voor hun jongvolwassen kinderen met een verstandelijke beperking. In 2019 vroeg de stichting of Casade mogelijkheden had. Die hadden we: op de locatie van het voormalige buurthuis aan de Drogerij in Waalwijk. 

De woonvoorziening
Het buurthuis vervangen we door een woonvoorziening met veertien zelfstandige appartementen en een gezamenlijke woonkamer. In het gebouw is 24-uurs zorg aanwezig. Aangrenzend komt een afgesloten tuin. Onder aan deze pagina ziet u een voorlopige impressie van het gebouw.

Bestemmingsplan
Voor de ontwikkeling van de appartementen is er een herziening nodig van het bestemmingsplan. Vanaf 7 mei 2020 ligt het voorontwerp van dit plan zes weken ter inzage bij de gemeente. Tot en met 17 juni kunnen geïnteresseerden het plan bekijken in het gemeentehuis of op de website van de gemeente.

Contact met Stichting Ons Plan?
Mail naar: onsplan.waalwijk@gmail.com of bezoek de website van Ons Plan.

Vertalen / Translate