• Slide 1

Wijkprojecten

Casade investeert in duurzaamheid. We verbeteren energielabels via diverse programma’s. Met grootschalige woningverbeteringsprojecten zorgen we dat onze woningen energiezuiniger worden. We brengen huur- en energielasten in evenwicht en we informeren onze huurders uitgebreid over woonlasten, energiegebruik en installaties. Hieronder vindt u een overzicht van actuele wijkprojecten van Casade, waarin we intensief samenwerken met bewoners.

 • Woningverbetering Oud Dongen

  De wijk Oud Dongen in Dongen bestaat onder andere uit de Bomenbuurt, de Prinsessenbuurt en de Pastorenbuurt. De woningen in deze wijk zijn medio 1950 gebouwd en hebben een karakteristieke uitstraling.
  lees verder
 • Anna van Burenstraat

  We verbouwen een leegstand pand aan de Anna van Burenstraat om kamers aan elf jongeren en elf statushouders (nieuwkomers met een verblijfsvergunning) te verhuren. De bewoners hebben een allemaal een eigen kamer maar delen voorzieningen zoals de keuken en de badkamer.
  lees verder
 • Buurtaanpak Elzenerve

  In Sprang-Capelle pakken we 132 woningen grondig aan. Deze woningen liggen in de buurt Elzenerve en krijgen standaard onderhoud en energiebesparende maatregelen.
  lees verder