Vacature adviseur assetmanagement

Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan binnen de financiële wereld van de woningcorporaties? Maak jij graag deel uit van een organisatie met maatschappelijke impact? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Wij zoeken een:

Adviseur assetmanagement (32-36 uur per week)

Ben jij een Goeie Buur voor collega's en huurders?

Casade is een kapitaalintensief bedrijf met een balanstotaal van € 2 miljard. De komende jaren investeren we gemiddeld € 60 miljoen per jaar. Bij Casade draait het om de huurders in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. We sluiten onze 11.500 huizen aan op hun woonbehoeftes én op een duurzame toekomst. Ook werken we in onze buurten aan een fijne leefomgeving. Iedere huurder is anders en iedere dag bij Casade is ook anders. In haar dienstverlening, samenwerking en communicatie stelt Casade zich op als ‘Goeie Buur’. En wat goed is, kan altijd nog beter. Daar heb jij als adviseur assetmanagement een belangrijke rol in.

En zo doe je dat:
Vanaf de begroting tot aan de jaarrekening ben je betrokken bij de waardering van de vastgoedportefeuille. Je werkt aan de financiële besluitvorming van (sloop en vervangende) nieuwbouw en woningverbeteringsprojecten en aan het continu verbeteren van financiële processen. Je werkt op het raakvlak van assetmanagement en planning & control.

Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, verwerken, analyseren en verklaren van bedrijfseconomische informatie. Je speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de marktwaarde van het vastgoed voor de jaarrekening en de accountantscontrole en werkt aan het maken van de juiste investeringsbeslissingen. Daarmee ondersteun je een belangrijk deel van onze financiële verslaglegging voor zowel interne stakeholders (Bestuur, Management Team en Raad van Commissarissen) als externe stakeholders (Huurdersbelangen- verenigingen, Gemeentes, Autoriteit Woningcorporaties). Hiermee heb je een belangrijke bijdrage in het behalen van de organisatiedoelen.

Hier herken jij jezelf in:
Je bent gek op cijfers, kan goed werken in een digitale omgeving en je houdt van gezelligheid. Dankzij jouw frisse blik en leergierige houding kun je snel veel leren. Jij kunt makkelijk cijfermateriaal verzamelen en verbanden leggen. Je bent nieuwsgierig, ziet altijd kansen en denkt graag vooruit. Je kunt goed communiceren en maakt financiële informatie begrijpelijk voor iedereen. Het eigen maken van (nieuwe) digitale systemen, zoals Dynamics Empire, WALS en TMS, is voor jou geen probleem. En als je denkt dat iets efficiënter kan, breng je daar verandering in.

In de financiële wereld is het belangrijk dat alles klopt, daarom ben je nauwkeurig en wijs je onjuistheden altijd aan. Je werkt graag in een omgeving waar het maatschappelijk belang groot is en waar er een goede balans is tussen werk en privé. Je hebt minimaal een HBO/WO-diploma, bij voorkeur in de richting van Financiën of Vastgoed.

Dit krijg je ervoor:

  • Een prima werksfeer in een informele en uitdagende omgeving waar jij over wilt vertellen op een feestje
  • Fijne collega's die aan je denken in leuke en minder leuke tijden
  • Kansen om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen in de richting die bij jou past
  • Wanneer jouw privésituatie vraagt om flexibiliteit, maken we dat mogelijk
  • Een compleet nieuw kantoor in 2024 (wij gaan ervan uit dat je nog even bij ons blijft werken)

En dit krijg je natuurlijk ook nog:

  • Een goed salaris: € 3.969,- tot € 5.361,- bruto per maand (schaal J, 36 uur, cao woondiensten)
  • Daar bovenop bieden we nog de mogelijkheid om af en toe thuis te werken met zeer goede thuiswerkfaciliteiten, flexibele werktijden, extra vrije dagen, een bonus en een eindejaarsuitkering
  • Een uitstekende pensioenregeling en een reiskosten- en thuiswerkvergoeding 
  • Een ruim ontwikkelbudget dat je ook kunt inzetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling 
  • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar

Kijk ook op www.casade.nl/werkenbijcasade om te zien waarom het leuk werken is bij ons!

Wil jij samen met 140 collega's keihard je best doen voor onze huurders?
Solliciteer dan nu! Stuur een heldere motivatie waarin je iets vertelt over jezelf en waarom deze baan bij je past. Mail die samen met je cv naar werkenbij@casade.nl.

Meer weten?
Dan kun je bellen met Martijn Kumeling. Hij is manager Financiën & Waardesturing en hoort graag van je. Martijn is te bereiken via 0416 72 51 93.