Vacature managementassistent

Heb jij talent voor organiseren en agendaplanning, en hou je van aanpakken? Werk je gestructureerd, heb je taalgevoel en vind je het fijn om samen te werken met leidinggevenden en je collega managementassistenten? Wooncorporatie Casade zoekt een

Managementassistent (24 uur per week, tijdelijk tot 31 december 2023)

Ben jij een Goeie Buur voor collega's en huurders?
Bij Casade draait het om de huurders in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. We sluiten onze huizen aan op hun woonbehoeftes én op een duurzame toekomst. Ook werken we in onze buurten aan een fijne leefomgeving. Iedere huurder is anders en iedere dag bij Casade is ook anders. In haar dienstverlening, samenwerking en communicatie stelt Casade zich op als ‘Goeie Buur’. En wat goed is, kan altijd nog beter. Daar heb jij als managementassistent een belangrijke rol in.

En zo doe je dat:
Je ondersteunt de twee teamleiders van de afdeling Wonen en ook ben je betrokken bij facilitair beheer. Je werkt samen met de managementassistent van de manager Wonen. Je wisselt zonder moeite van de ene naar de andere taak om de teamleiders te ontzorgen. Je beheert de agenda’s en mailboxen en voert secretariële en organisatorische taken uit. Ook regel je praktische zaken voor nieuwe en vertrekkende collega’s. Je ondersteunt bij organisatiebrede projecten en bijeenkomsten en hebt een aantal facilitaire taken. Bijvoorbeeld het regelen van thuiswerkplekken en de inkoop van kantoorartikelen. Jouw gestructureerde manier van werken is een must in deze functie net als goede mondelinge en schriftelijke communicatie.

Hier herken jij jezelf in:

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau
  • Je vindt het fijn om de teamleiders te helpen goed te functioneren
  • Je hebt een proactieve houding, bent dienstverlenend en stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt taalkennis en -gevoel
  • Je bent digitaal vaardig en vindt vlot je weg binnen verschillende automatiseringssystemen
  • Je bent voor vier werkdagen beschikbaar en verdeelt de uren over deze werkdagen.

Dit krijg je ervoor:
Bij Casade werk je in een informele omgeving in een prima werksfeer, met goede koffie en thee en een actieve personeelsvereniging. We hebben oog voor elkaar.

En dit hoort er ook bij:

  • Een goed salaris: € 2.691,- tot € 3.202,- bruto per maand (schaal E, CAO Woondiensten)
  • Daar bovenop bieden we nog de mogelijkheid om deels thuis te werken met zeer goede thuiswerkfaciliteiten, flexibele werktijden, extra vrije dagen, een bonus en een eindejaarsuitkering
  • Een uitstekende pensioenregeling en een reiskosten- en thuiswerkvergoeding 
  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot 31 december 2023.

Kijk ook op www.casade.nl/werkenbijcasade om te zien waarom het leuk werken is bij ons!

Wil jij samen met 140 collega's keihard je best doen voor onze huurders?

Solliciteer dan nu! Stuur een heldere motivatie waarin je iets vertelt over jezelf en waarom deze baan bij je past. Mail die samen met je cv, voor 9 maart, naar Ineke de Bont, i.d.bont@casade.nl. Of reageer direct via onderstaande knop.

We maken graag kennis met je op 22 maart.

Meer weten?

Dan kun je ook even met Ineke bellen. Zij is te bereiken via (0416) 72 52 15 op maandag, dinsdag en donderdag.