Vacature opzichter dagelijks onderhoud

Zoek jij een afwisselende baan in een maatschappelijke organisatie? Wil jij een verbindende rol waarbij je meedenkt met huurders en zorgt voor de juiste oplossing bij reparaties?  Wij zoeken voor uitbreiding van het team Woonbeheer een:

Opzichter Dagelijks Onderhoud (36 uur per week)

Ben jij een Goeie Buur voor collega's en huurders?
Bij Casade draait het om de huurders in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. We sluiten onze 11.500 huizen aan op hun woonbehoeftes én op een duurzame toekomst. Ook werken we in onze buurten aan een prettige leefomgeving. Iedere huurder is anders en iedere dag bij Casade is ook anders. In haar dienstverlening, samenwerking en communicatie stelt Casade zich op als ‘Goeie Buur’. En wat goed is, kan altijd nog beter. Daar heb jij als opzichter een belangrijke rol in.

En zo doe je dat:
Je beoordeelt de reparatieaanvragen en technische vragen van huurders in je werkgebied. Dit kan heel divers zijn. Van het beoordelen of een keuken vervangen of gerepareerd moet worden tot het laten oplossen van een vochtprobleem. Je denkt mee met de huurders en samenwerkingspartners en hebt hierin een verbindende rol. Je communiceert goed en actief en stuurt op klantgerichtheid van en efficiëntie bij onze uitvoerende partijen. Hiervoor kun je terugvallen op de centraal gemaakte contractafspraken, kaders en procedures. Je zorgt ervoor dat alle uitgezette opdrachten volgens afspraak verlopen. Waar nodig grijp je in en stuur je bij. Je controleert de prestaties van bijvoorbeeld de aannemer, cv-installateur, rioolontstopper, glaszetter en dakdekker. Als er knelpunten zijn, weet je die aan te geven. Je werkt hierbij nauw samen met je collega's van woonbeheer.

Hier herken jij jezelf in:

 • Je hebt een MBO 4 werk- en denkniveau met een technische achtergrond. Misschien kom je uit de installatiewereld of de bouw.
 • Je hebt ervaring met vastgoedonderhoud, contractbeheer en resultaatgestuurd opdrachtgeven of hebt grote interesse in deze onderwerpen en je pakt de nodige kennis snel op.
 • Je bent een opzichter die zorgt voor een goede balans tussen de huurder die geholpen wil worden, de afspraken over de kwaliteit van de dienstverlening bij Casade en de opdracht aan de aannemer.
 • Je bent servicegericht en toont initiatief, je kunt goed samenwerken en levert graag een bijdrage aan het team.
 • Je bent digitaal vaardig en je pakt systemen makkelijk en snel op (liefst kennis van Dynamics Empire en Office 365).

Dit krijg je ervoor:

 • Een prima werksfeer in een informele en uitdagende omgeving waar jij over wilt vertellen op een feestje
 • Fijne collega's die aan je denken in leuke en minder leuke tijden
 • Kansen om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen in de richting die bij jou past
 • Wanneer jouw privésituatie vraagt om flexibiliteit maken we dat mogelijk
 • Goede koffie en een actieve personeelsvereniging
 • Een compleet nieuw kantoor in 2024 (wij gaan ervan uit dat je nog even bij ons blijft werken)

En dit krijg je natuurlijk ook nog:

 • Een goed salaris: € 3.407,- tot € 4.196,- bruto per maand (schaal H, 36 uur, cao woondiensten)
 • Daar bovenop bieden we nog de mogelijkheid om af en toe thuis te werken met zeer goede thuiswerkfaciliteiten, flexibele werktijden, extra vrije dagen, een bonus en een eindejaarsuitkering
 • Een uitstekende pensioenregeling en een reiskosten- en thuiswerkvergoeding 
 • Een ruim ontwikkelbudget dat je ook kunt inzetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling 
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar

Kijk ook op www.casade.nl/werkenbijcasade om te zien waarom het leuk werken is bij ons!

Wil jij samen met 140 collega's keihard je best doen voor onze huurders?
Solliciteer dan nu! Stuur een heldere motivatie waarin je iets vertelt over jezelf en waarom deze baan bij je past. Mail die samen met je cv, voor 31 mei, naar werkenbij@casade.nl.

We maken graag kennis met je op 7 juni. De tweede gespreksronde is op 13 juni. 

Meer weten?
Dan kun je bellen met Judith Wissink. Zij is teamleider woonbeheer en hoort graag van je. Judith is te bereiken via 0416 72 52 24.