Vacature teamleider woonadvies

Ben jij de leidinggever die de regie neemt, strategisch meedenkt en medewerkers versterkt? En je talenten kunt inzetten voor prettig werken voor je collega’s en fijn wonen voor onze huurders? Wij zoeken een

Teamleider Woonadvies (36 uur per week)

Even voorstellen
Casade zorgt ervoor dat mensen met een bescheiden inkomen fijn kunnen wonen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. We sluiten onze 11.500 huizen aan op de woonbehoeftes van onze huurders én op een duurzame toekomst. Dat doen we met een team van 140 gedreven medewerkers, in een omgeving waarin iedereen zich gehoord en gesteund voelt. Voor ons team Woonadvies zoeken we een teamleider die de kracht van iedere werknemer (h)erkent. Die aanstuurt en coacht. Die goed kan samenwerken met de collega-teamleider van de afdeling Woonbeheer en het management. Die begrijpt hoe ‘prettig wonen’ bij ons begint met ‘prettig werken’.

Jouw uitdaging
Casade is een middelgrote wooncorporatie die te maken heeft met wonen in dorpskernen en tegelijk met stedelijke uitdagingen. Om te weten welke aspecten er spelen en jouw dienstverlenende afdeling raken, moet je de huurders leren kennen en weten wat wij doen voor hen en voor woningzoekenden. Dat is een bijzonder leuk aspect van deze functie.

Aansturing en coaching. Het team van Woonadvies bestaat uit ongeveer dertig medewerkers. Dat zijn vaak collega’s met een behoorlijke dosis ervaring in klantadvies, verhuur en verkoop. Maar veranderingen in de samenleving vormen een uitdaging. Klanten worden mondiger en een deel van hen heeft meer aandacht nodig. Het is belangrijk dat je het team op een soepele manier door de veranderingen heen stuurt, altijd oog hebt voor de kwaliteiten van mensen en de kracht van het team bewaakt.

Dienstverlening. De kwaliteit van de dienstverlening naar de klant toe staat altijd voorop. Je geeft invulling aan de klantprocessen woning zoeken, huur opzeggen en woning huren. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de vastgelegde doelstellingen voor onze dienstverlening. De nadruk ligt daarbij op de snelheid en kwaliteit van de afwikkeling van klantvragen.

Beleidsadvies. Je levert een bijdrage aan de beleidsontwikkeling van zaken als verhuur en woonruimteverdeling en coördineert de juridische zaken op het gebied van huur en verhuur.
Je volgt en beoordeelt de ontwikkelingen in de markt en je eigen vakgebied. Denk aan woonruimteverdeelsystemen, dienstverleningsconcepten en de digitalisering van de dienstverlening. Ook zijn er teamoverstijgende vraagstukken waar je aan bij kunt dragen, samen met collega’s van andere afdelingen.

Wie ben jij?

 • Je hebt een hbo- of hbo-plus werk- en denkniveau met relevante werkervaring. Je hebt bijvoorbeeld een opleiding in organisatie- of bedrijfskunde gevolgd.
 • Je hebt ruimschoots ervaring in een leidinggevende functie.
 • Je kunt mensen aansturen en coachen en je kunt ontdekken wat het beste bij de persoon en situatie past.
 • Je hebt kennis van de ontwikkelingen in de woningmarkt of hebt grote interesse in dit onderwerp. Je hebt de vaardigheid om jezelf de nodige kennis snel eigen te maken.
 • Je kunt goed contact leggen met mensen. Of het nu om je collega’s, externe gesprekspartners of huurders en woningzoekenden gaat.
 • Je kunt aandachtig luisteren en acteren op wat er gezegd en niet wordt gezegd.
 • Je bent een kartrekker en neemt anderen mee in je enthousiasme.

Dit krijg je ervoor:

 • Een plek waar jij met al jouw kunde en ervaring het verschil kunt maken voor heel veel mensen. De kwaliteit van jouw afdeling staat direct in relatie met de leefbaarheid van inwoners van Dongen, Loon op Zand en Waalwijk.
 • We bieden een goed salaris volgens de CAO Woondiensten, dat varieert van € 4.710,- tot
  € 6.544,- afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • Daar bovenop bieden we nog de mogelijkheid om thuis te werken met zeer goede thuiswerkfaciliteiten, flexibele werktijden, extra vrije dagen, een bonus en een eindejaarsuitkering.
 • Een uitstekende pensioenregeling.
 • Een ruim ontwikkelbudget dat je ook kunt inzetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Kansen om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen in de richting die bij jou past.
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.

En dit krijg je ook nog:

 • Een prima werksfeer in een informele en uitdagende omgeving waar jij over wilt vertellen op een feestje.
 • Fijne collega's die aan je denken in leuke en minder leuke tijden.
 • Wanneer jouw privésituatie vraagt om flexibiliteit, maken we dat mogelijk.
 • Goede koffie en thee en een actieve personeelsvereniging.
 • Een compleet nieuw kantoor in 2024 (wij gaan ervan uit dat je nog even bij ons blijft werken)

Kijk ook op www.casade.nl/werkenbijcasade om te zien waarom het leuk werken is bij ons!

Zullen we het gesprek aangaan?
We zijn heel benieuwd wie jij bent. Herken je jezelf in het verhaal en wil je onze nieuwe teamleider Woonadvies worden? Dan zien we je motivatiebrief en cv graag voor 10 februari tegemoet. Mail je sollicitatie naar Ineke de Bont: i.d.bont@casade.nl. Of reageer direct via onderstaande knop.

Wil je graag nog wat meer informatie over de functie? Bel dan naar Bea van Beers op 0416 72 51 76.
We maken graag kennis met je op 28 februari. De tweede gespreksronde is op 6 maart.