Trappistenstraat 20 - Dongen

Eengezinswoning
€ 195.000,- kosten koper

Nette eindwoning gelegen in Plan West I. De woning is voorzien van een moderne keuken, luxe badkamer, 3 slaapkamers en een op het Westen gelegen achtertuin.


Begane grond
- hal met toilet en trapopgang naar de eerste verdieping
- woonkamer
- moderne open keuken voorzien van koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, combi-magnetron en afzuigkap


Eerste verdieping
- overloop
- 3 slaapkamers
- luxe badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en radiator


Tuin
- ruime achtertuin voorzien van straatwerk en gazon


Bijzonderheden
- C.V.-ketel (combiketel Remeha) is in 2010 nieuw geplaatst.


Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.


Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!


Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en 's Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.


Overige bijzonderheden en voorwaarden:
- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen.
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
- Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen.
- In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

Vertalen / Translate