Meester van Hallstraat 10 - Waalwijk

EENGEZINS
€ 165.000,- kosten koper

Aan een verkeersluwe straat is deze tussenwoning gelegen met drie slaapkamers, buitenberging en tuin op het westen. De woning bevindt zich in een kindvriendelijke en rustige woonomgeving en is gelegen op een royaal perceel van ca. 141 m².


Bouwjaar: 1965
Woonoppervlakte: ca. 83m²
Inhoud: ca. 309 m³
Perceel: ca. 141 m²


Indeling


Via de entree komen we in de hal met toegang tot de woonkamer. In de hal bevinden zich de toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De doorzon woonkamer is voorzien van spuitwerkwanden en -plafond. Vervolgens komen we in de half open keuken met keukenblok. Een trapkast biedt de nodige opslagcapaciteit. Via een loopdeur is de achtertuin bereikbaar. De tuin is gelegen op het westen en beschikt over een stenen berging.


De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot drie slaapkamers, een vaste kast en badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafel.


De tweede verdieping is te bereiken via een vlizotrap. Hier is de cv-ketel opgesteld.


Bijzonderheden:
- Drie slaapkamers op de eerste verdieping;
- Vlizo trap naar de zolder;
- Spuitwerkwanden en -plafond woonkamer;
- Tuin op het Westen;
- Kindvriendelijke woonomgeving;
- Er is een recent bouwkundig keuringsrapport van deze woning beschikbaar;
- Het perceel van deze woning dient nog ingemeten te worden door het Kadaster. De genoemde perceelgrootte is een circa maat;
- Er geldt voor deze woning een zelfbewoningsplicht;
- Casade werkt met een projectnotaris. De woning wordt gepasseerd bij Merkx Vugts en Vlemmix Notarissen te Waalwijk;
- Aanvaarding in overleg.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Vertalen / Translate