Het Fort 71 - Waalwijk

APP-LIFT
€ 186.300,- kosten koper / KOOPGARANTPRIJS

Appartement met balkon gelegen op het zuiden en met mooi uitzicht over de omgeving. Gelegen in ‘Landgoed Driessen’ nabij het winkelcentrum van Sprang-Capelle. Het appartement met een inhoud van ca. 265 m3 en een woonoppervlak van ca. 81 m2 heeft een eigen parkeerplaats in de kelder en is gesitueerd op de 3e verdieping. Het appartement wordt verkocht onder Koopgarant. Informatie hierover is verkrijgbaar op ons kantoor.


Indeling: ruime hal, toilet, badkamer met douche en wastafelmeubel met dubbele spoelbak, 2 slaapkamers, technische ruimte voorzien van de wasmachineaansluitingen, de CV- opstelling en de unit voor de mechanische ventilatie, royale living met openslaande balkondeuren en open keuken met luxe keukenopstelling voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Het complex is voorzien van een videofooninstallatie, trapportaal en lift. Naast de eigen parkeerplaats in de parkeergarage is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. In de parkeerkelder van het complex is er nog een centrale parkeergelegenheid voor fietsen/ brommers.


Gelegen in een straat met gelijksoortige bebouwing. In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig zoals scholen en het winkelcentrum van Waalwijk en Sprang-Capelle. Ook zijn er in Waalwijk een zwembad, tennisbaan en diverse restaurants te vinden. De bekende “Loonse- en Drunense Duinen” en pretpark “De Efteling” bevinden zich op fietsafstand. De steden Tilburg en ’s-Hertogenbosch bevinden zich op korte afstand en de A59 is in slechts enkele autominuten bereikbaar. Voor fietsers is er aansluiting op het Halve Zolenpad welke uitloopt in het centrum van Waalwijk.

Vertalen / Translate