Pieter Vreedestraat 1a - Waalwijk

Appartement
€ 202.500,- kosten koper / KOOPGARANTPRIJS

ER IS EEN KIJKMOMENT GEPLAND VOOR DEZE WONING OP 18 JUNI 2019 VAN 16.30 UUR TOT 17.30 UUR.


Deze leuke woning is de droom van elke starter! Waarom? Je zit op loopafstand van het centrum; het pand is gebouwd in 2013, dus alles is relatief nieuw; de slaapkamers en badkamer zijn ruim; én er is een heerlijk balkon!


De woonkamer en keuken van deze maisonnette zijn gelegen op de eerste verdieping. Het grootste voordeel hiervan is dat, hoewel je bijzonder grote ramen van plafond tot grond hebt, je nauwelijks inkijk hebt. Lekker open laten en genieten van het licht dus! Door deze ramen heb je zicht op het balkon van 13m². De hoogglans witte keuken voorziet in alle benodigde apparatuur. 


Op de tweede verdieping tref je twee flinke slaapkamers, wat evengoed over de badkamer gezegd kan worden. Diverse vaste bergruimtes zorgen voor een overzichtelijk geheel. Overigens is achter het complex ook nog een separate berging aanwezig, dus aan ruimte geen gebrek!


De Pieter Vreedestraat is gelegen in een woonwijk nabij het centrum. Je hebt dus alle voorzieningen binnen handbereik en ook de snelweg bereik je snel.


Bijzonderheden:


- Kijkmoment op 18 juni 2019 van 16.30 - 17.30 uur;


- Ideale starterswoning;


- Gebouwd in 2013;


- Separate berging aanwezig;


- Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het complex;


- Wij bieden deze woning aan in opdracht van Casade;


- De woning wordt gepasseerd bij Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen te Waalwijk;


- Aanvaarding dec 2019


 


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Vertalen / Translate