Lavengang 7 - Waalwijk

EENGEZINS
€ 239.000,- kosten koper

Op toplocatie in het centrum van Waalwijk, met op loopafstand diverse restaurants, het openbaar zwembad én Theater De Leest, gelegen goed onderhouden tussenwoning.


 


Indeling begane grond:


Hal met toegang tot woonkamer, toiletruimte, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Onder de trap in de woonkamer bevindt zich een provisiekast. De loopdeur in de woonkamer brengt je naar de achtertuin.  Aan de voorzijde van de woning is de compleet uitgeruste open keuken gesitueerd. Deze is in lichte kleurstelling uitgevoerd en is voorzien van inbouwapparatuur. 


 


Eerste verdieping:


De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De deels betegelde badkamer is compact en afgewerkt met een douchecabine, dubbele wastafel en een tweede toilet.


 


Zolder:


Via een vaste trap bereikbare royale zolderverdieping met Velux dakraam en bergruimte door middel van knieschotten. Tevens is hier de opstelling van de CV-ketel gesitueerd en zijn hier de aansluitingen voor de wasapparatuur aanwezig. Het creëren van een derde slaapkamer is hier zeker mogelijk.


 


Tuin:


De achtertuin op het oosten beschikt over een verhard terras en enkele borders. Achterin de tuin is een houten berging gesitueerd.


Bijzonderheden:


- Kijkmoment op 16 juli 2019 van 16.30- 17.30 uur;


- Volledig geïsoleerd;


- Voldoende parkeergelegenheid in de parkeerhavens voor de woning;


- De woning wordt gepasseerd bij Merkx Vughts & Vlemmix Notarissen;


- Er geldt een zelfbewoningsplicht;


- Aanvaarding september 2019.


 


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Vertalen / Translate