Jeroen Boschstraat 12 - Kaatsheuvel

Eengezinswoning
€ 185.000,- kosten koper

Deze woning wordt voor ons verkocht door Knepflé & Van der Mee Makelaars uit Waalwijk, telefoon 0416-343 711.


Aan een breed opgezette woonstraat gelegen royale hoekwoning met kunststof kozijnen,  drie slaapkamers en een grote zolder met vaste trap. Door de brede tuin is parkeren op eigen grond mogelijk.


Naast ruimte en een mooie open ligging is het feit dat alle kozijnen door kunststof kozijnen zijn vervangen en voorzien van isolerende beglazing, een groot voordeel voor de nieuwe bewoners, onderhoudsvriendelijk dus.


Op de bijgevoegde plattegrond is goed te zien dat de (draag-)muur tussen de doorzon woonkamer (ca. 27,5 m²) en de keuken (ca. 8 m²) verwijderd kan worden zodat er een mooie leefruimte ontstaat van maar liefst ca. 35,5 m². De begane grond is voorzien van een tegelvloer. Het keukenblok is eenvoudig.


Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en een ruime badkamer die voorzien is van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Desgewenst kan de douche nog vergroot worden door het bijtrekken van de kast op de overloop en een stukje overloop.


De zolder, met betonvloer, is te bereiken met een vaste trap, heeft een nokhoogte van ca. 2,50 m en voegt daarom daadwerkelijk veel ruimte toe. Desgewenst kan er een 4e slaapkamer gemaakt worden, zeker als er een dakkapel geplaatst wordt, of een of twee grote dakramen. De CV-combiketel uit 2005 hangt ook op zolder evenals het motortje van het ventilatiesysteem voor toilet en douche.


De achtertuin is zo’n 12 m diep, ligt op het westen en wordt gedeeltelijk afgesloten door een stenen berging met aansluitend een overkapping met een poort naar het hele brede achterom pad.


Bijzonder aan het perceel van deze woning is de breedte daarvan. Naast de woning, over de hele lengte van het perceel, grenst nog een strook van 2 meter die bij de tuin betrokken is. Dat geeft aan de achterkant een ruim 8 meter brede tuin, naast de zijgevel nog een strook en aan de voorkant de mogelijkheid om een auto op eigen terrein te plaatsen.


Kortom een royale woning met een prima prijs kwaliteit verhouding zeker geschikt voor een gezin. Heeft deze woning uw aandacht getrokken, kom dan op donderdag 11 oktober tussen 16.00 uur en 17.30 uur naar de open dag. Dat is de enige mogelijkheid om de woning aan de binnenkant te bekijken.


 


Bijzonderheden:


In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.


 


Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve  STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.


 


Overige bijzonderheden en voorwaarden:


- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.


- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.


- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.


- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.


- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging       
  uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.


- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te                           Kaatsheuvel.


- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen          van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa  perceelsgrootte is dan een indicatie.


 


De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.


 


Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!


 


Aanvaarding


In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.


 


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


 


 


 

Vertalen / Translate