Leo Fallstraat 5 - Waalwijk

Tussenwoning
€ 219.000,- kosten koper

Deze tussenwoning biedt dankzij maar liefst 6 slaapkamers ontzettend veel ruimte. Of nou je kinderen, kleinkinderen of logés willen blijven slapen, voor iedereen is er wel een plekje in deze woning.


Begane grond:


Hal met meterkast en toegang tot de toiletruimte en de woonkamer. De woonkamer heeft een open trap naar de eerste verdieping. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de semi open keuken met eenvoudig keukenblok met boven- en onderkastjes en aansluitingen voor de wasapparatuur. Via een loopdeur is de achtertuin op het noordoosten te bereiken.


De begane grond is nagenoeg geheel afgewerkt met een grijskleurige laminaatvloer.


Eerste verdieping:


Via de overloop bereik je 4 slaapkamers op deze verdieping en de badkamer. De volledig betegelde badkamer beschikt over een toilet, douche en wastafel.


Tweede verdieping:


Een vaste trap brengt je naar de tweede verdieping. Ook op deze verdieping zijn nog twee slaapkamers én een badkamer welke is voorzien van een douchecabine en een wastafel. Beide slaapkamers zijn voorzien van een groot dakkapel dat veel licht naar binnen brengt.


Tuin:


De volledig bestraatte achtertuin met een aantal borders is via een loopdeur vanuit de woonkamer te bereiken en geeft toegang tot een vrijstaande stenen berging. Via een poort is de achterom bereikbaar.


Bijzonderheden:


- Kijkmoment op donderdag 28 februari 2019 van 16.30 uur tot 17.30 uur;


- Hele ruime woning met 6 slaapkamers;


- Twee badkamers;


- Achtertuin met berging en eigen achterom;


- Er is een recent bouwkundig keuringsrapport van deze woning beschikbaar;


- Er geldt voor deze woning een zelfbewoningsplicht;


- Casade werkt met een projectnotaris. De woning wordt gepasseerd bij Merkx Vugts en Vlemmix Notarissen te   


  Waalwijk;


- Aanvaarding in overleg.

Vertalen / Translate