Berndijksestraat 113 - Kaatsheuvel

EENGEZINS
€ 175.000,- kosten koper

Ruime, eenvoudige min of meer halfvrijstaande woning met drie slaapkamers en parkeren op eigen grond, op een groot perceel van ca. 300 m². De woning is voorzien van hardhouten kozijnen. De ligging is uitstekend met veel privacy aan een brede straat.


Perceelsoppervlakte   : ca. 300  m²


Gebruiksoppervlakte  : ca. 87 m²


Inhoud                        : ca. 323 m³


Bouwjaar                    : ca. 1953


Energielabel               : G


 


Een typische begin jaren vijftig woning mag je hier zeggen, in de tijd dat er nog niet gekeken werd op een vierkante meter grond. De woning is, in tegenstelling tot vandaag de dag, in de breedte gebouwd, in totaal ca. 10 meter en ondiep , ca. 6,5 meter. Dat resulteert in een hele brede achtertuin die ook nog eens zo’n 17 meter diep is. Omdat er niet direct woningen achter in de tuin staan is er ook nog eens volop privacy. Ook aan de voorkant is de opzet ruim, parkeren op eigen grond is mogelijk (er staat nu een eenvoudig carport-je), de voortuin is maar liefst ongeveer 7 meter diep. Omdat de woning ongeveer tegenover de Anjerstaat ligt met daarnaast de basisschool de Klimop, is het uitzicht ook prettig.


Over de woning zelf kunnen we kort zijn. Bekijk de bijgevoegde plattegronden en de foto’s voor de indeling. De woning is eenvoudig qua afwerking en voorzieningen, maar keurig bewoond geweest. De kozijnen zijn praktisch van hardhout.


Desgewenst zijn op de begane grond de woonkamer en de keuken bij elkaar te trekken zodat er een leefruimte van ca. 31 m² ontstaat. De douche, nu in de aan de zijkant van de woning uitgebouwde bijkeuken, kan naar de 1e verdieping.


Op die verdieping waren van oorsprong vier slaapkamers. Aan de achterkant zijn er twee bij elkaar getrokken, maar de deuren zijn blijven zitten. Er is zeker een mogelijkheid om op deze verdieping een mooie badkamer te realiseren.


Er is nog een bergzoldertje, maar zonder trap.


Door de onderdoorgang tussen de huisnummers 113 en 115 komt je via een poort in de grote achtertuin met ook de ruime stenen berging en een op een zonnige plek gelegen eenvoudig prieeltje. Geniet hier van de tuin en de privacy.


Heeft deze woning uw aandacht getrokken, kom dan op maandag 04 februari 2019 tussen 16.00 uur en 17.30 uur naar de open dag. Dat is de enige mogelijkheid om de woning aan de binnenkant te bekijken.


 


Bijzonderheden:


In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.


 


Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve  STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.


 


Overige bijzonderheden en voorwaarden:


- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.


- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.


- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.


- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.


- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging       
  uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.


- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te                           Kaatsheuvel.


- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen          van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa  perceelsgrootte is dan een indicatie.


 


De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.


 


Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!


 


Aanvaarding


In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.


 


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


 


 


 


Vertalen / Translate