Uw post van Casade

Post van Casade digitaal of op papier: u kiest!

Naast een goede service vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Daarom doen we steeds meer digitaal en steeds minder op papier. Graag bieden we u dan ook de mogelijkheid om onze post digitaal te ontvangen. Goed voor het milieu en handig voor u! Zo krijgt u informatie sneller en u vindt alles gemakkelijk terug in ‘Mijn Casade’: uw eigen portaal op onze website. Ook kunt u voortaan uw huur betalen via iDEAL. 

Post digitaal, hoe werkt dat?
Als we post voor u hebben, krijgt u hierover een e-mail. U logt dan in op 'Mijn Casade’ en vindt daar de brief. Zo vindt u makkelijk info terug. De eerste tijd zijn dat alleen brieven over uw huur en servicekosten. Later ontvangt u ook andere post van ons digitaal. Is de post een factuur? Dan kunt u deze direct betalen via een link naar iDEAL. 

Regel uw post digitaal in vier snelle stappen

  1. Ga naar Mijn Casade en maak een account aan of log direct in 
  2. Ga naar ‘Mijn instellingen’ 
  3. Vink aan dat u uw post graag digitaal ontvangt 
  4. Klik op ‘Instellingen opslaan’

Geregeld! Voortaan ontvangt u post over uw huur en servicekosten digitaal. 

U kunt elke brief digitaal bekijken
Bij elke papieren brief die u van ons krijgt, staat op het voorblad een PTX code. Door die code hieronder in te vullen, kunt u die brief digitaal bekijken. U heeft hiervoor geen account in Mijn Casade nodig. 

Postex verstuurt onze post naar u
Het bedrijf Postex verzorgt de verzending van onze post. Het kan dus zijn dat u ergens de naam Postex ziet als u post van ons krijgt.