Projecten

Kaart Lijst
Nieuwbouw

In fase 3 van de nieuwbouwwijk de Beljaart in Dongen gaat Casade 42 NOM-eengezinswoningen, verdeeld over drie straten, bouwen.

Meer informatie
Wijkprojecten

Casade verkoopt het JAL-terrein aan de Sint Josephstraat in Dongen. Het JAL terrein is een unieke ontwikkellocatie met cultuur-historische waarde, centraal gelegen en grenzend aan natuurgebied ‘de Bergen’. De verkoopprocedure gaat begin februari...

Meer informatie
Woningverbetering

In Sprang-Capelle pakken we 132 woningen grondig aan. Deze woningen liggen in de buurt Elzenerve en krijgen standaard onderhoud en energiebesparende maatregelen.

Meer informatie
Nieuwbouw

In de wijk Landgoed Driessen in Waalwijk bouwen we twee appartementen en zes maisonnettes. De woningen liggen aan Villa Dotterbloem en zijn energieneutraal, zogenoemd Nul-Op-de-Meter (NOM).

Meer informatie
Opgeleverd

In een leegstaand complex aan de Anna van Burenstraat in Waalwijk hebben, na een kleine verbouwing, in de zomer van 2017 elf statushouders en elf Nederlandse jongeren hun intrek genomen. Ze hebben een eigen kamer maar delen voorzieningen zoals de...

Meer informatie
Opgeleverd

Begin 2017 hebben we 46 woningen opgeleverd in de Beljaart fase 2a, in het gebied tussen de Achterhuizensticht, Veenmos en het Kloosterpad.

Meer informatie

Vertalen / Translate