Projecten

Nieuwbouw

De woongebouwen aan de Dunantstraat (huisnummers 62 t/m 96 en 110 t/m 144), Schweitzerstraat en Pasteurstraat en de seniorenwoningen aan de Schweitzerstraat en Planetenstraat 13 t/m 23 worden gesloopt. Op dezelfde locatie ontwikkelen we een...

Meer informatie
Woningverbetering

Een van de manieren om onze woningen te verbeteren is via het programma Dakenstroom. In de komende jaren vervangen we honderden schuine daken door een nieuw, goed geïsoleerd dak. Die daken leggen we vol met zonnepanelen. U kunt profiteren van de...

Meer informatie
Nieuwbouw

In 2014 werd het nieuwbouwproject de Hoogt in Dongen op de markt gebracht. Het plan bestond uit appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kap en vrijstaande (geschakelde) woningen. Alle 44 woningen waren bedoeld voor verkoop. De 22...

Meer informatie
Nieuwbouw

Op de locatie van het voormalige buurthuis De Amstel aan de Drogerij in Waalwijk bouwen we tHuis De Amstel: een kleinschalige woonvoorziening voor ouderinitiatief 'Stichting Ons Plan'.

Meer informatie
Opgeleverd

In de wijk Landgoed Driessen in Waalwijk bouwden we twee appartementen en zes maisonnettes. De woningen liggen aan Villa Dotterbloem en zijn energieneutraal, zogenoemd Nul-Op-de-Meter (NOM). Alle woningen zijn verhuurd.

Meer informatie
Opgeleverd

In nieuwbouwwijk de Beljaart in Dongen hebben de nieuwe huurders van onze eerste 42 NOM-woningen in Dongen hun intrek genomen. De woningen zijn verdeeld over drie straten: Bolsterturf, Stoeken en Ribbe.

Meer informatie
Opgeleverd

In het centrum van Kaatsheuvel bouwden we 13 huurappartementen speciaal voor jonge starters. Het complex heet Zuidwand is onderdeel van het Bruisend Dorpshart. Sinds eind 2018 zijn alle appartementen verhuurd.

Meer informatie
Opgeleverd

In Sprang-Capelle pakten we 132 woningen grondig aan. Deze woningen liggen in de buurt Elzenerve en kregen standaard onderhoud en energiebesparende maatregelen.

Meer informatie
Nieuwbouw

Met het project 123 Tiny Casade onderzoeken we de mogelijkheid of we in de toekomst Tiny Wonen aan kunnen bieden.

Meer informatie

Vertalen / Translate