Projecten

Kaart Lijst
Nieuwbouw

In 2014 werd het nieuwbouwproject de Hoogt in Dongen op de markt gebracht. Het plan bestond uit appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kap en vrijstaande (geschakelde) woningen. Alle 44 woningen waren bedoeld voor verkoop. De 22...

Meer informatie
Opgeleverd

In de wijk Landgoed Driessen in Waalwijk bouwden we twee appartementen en zes maisonnettes. De woningen liggen aan Villa Dotterbloem en zijn energieneutraal, zogenoemd Nul-Op-de-Meter (NOM). Alle woningen zijn verhuurd.

Meer informatie
Opgeleverd

In nieuwbouwwijk de Beljaart in Dongen hebben de nieuwe huurders van onze eerste 42 NOM-woningen in Dongen hun intrek genomen. De woningen zijn verdeeld over drie straten: Bolsterturf, Stoeken en Ribbe.

Meer informatie
Opgeleverd

In het centrum van Kaatsheuvel bouwden we 13 huurappartementen speciaal voor jonge starters. Het complex heet Zuidwand is onderdeel van het Bruisend Dorpshart. Sinds eind 2018 zijn alle appartementen verhuurd.

Meer informatie
Opgeleverd

In Sprang-Capelle pakten we 132 woningen grondig aan. Deze woningen liggen in de buurt Elzenerve en kregen standaard onderhoud en energiebesparende maatregelen.

Meer informatie

Vertalen / Translate