Projecten

Kaart Lijst
Nieuwbouw

In 2014 werd het project de Hoogt in Dongen op de markt gebracht. Het plan bestond uit appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kap en vrijstaande (geschakelde) woningen, allemaal bedoeld voor verkoop. De 22 grondgebonden woningen zijn...

Meer informatie
Opgeleverd

In de wijk Landgoed Driessen in Waalwijk bouwden we twee appartementen en zes maisonnettes. De woningen liggen aan Villa Dotterbloem en zijn energieneutraal, zogenoemd Nul-Op-de-Meter (NOM). Alle woningen zijn verhuurd.

Meer informatie
Opgeleverd

In nieuwbouwwijk de Beljaart in Dongen hebben de nieuwe huurders van onze eerste 42 NOM-woningen in Dongen hun intrek genomen. De woningen zijn verdeeld over drie straten: Bolsterturf, Stoeken en Ribbe.

Meer informatie
Opgeleverd

In het centrum van Kaatsheuvel bouwden we 13 huurappartementen speciaal voor jonge starters. Het complex heet Zuidwand is onderdeel van het Bruisend Dorpshart. Alle appartementen zijn verhuurd.

Meer informatie
Opgeleverd

In Sprang-Capelle pakten we 132 woningen grondig aan. Deze woningen liggen in de buurt Elzenerve en kregen standaard onderhoud en energiebesparende maatregelen.

Meer informatie
Opgeleverd

In de zomer van 2017 verhuisden elf jonge statushouders en elf Nederlandse jongeren naar de Anna van Burenstraat in Waalwijk. In dit leegstaande complex maakten we 22 kamers met gedeelde keuken en badkamer.

Meer informatie
Opgeleverd

Begin 2017 leverden we 46 woningen op in Beljaart fase 2a, het gebied tussen de Achterhuizensticht, Veenmos en het Kloosterpad in Dongen.

Meer informatie

Vertalen / Translate