Projecten

Kaart Lijst
Nieuwbouw

In fase 3 van de nieuwbouwwijk de Beljaart in Dongen bouwt Casade 42 NOM-eengezinswoningen, verdeeld over drie straten.

Meer informatie
Wijkprojecten

Casade verkoopt het JAL-terrein aan de Sint Josephstraat in Dongen. Een unieke ontwikkellocatie met cultuur-historische waarde, centraal gelegen en grenzend aan natuurgebied ‘de Bergen’. De verkoopprocedure is in volle gang. De sluitingstermijn...

Meer informatie
Woningverbetering

In Sprang-Capelle pakken we 132 woningen grondig aan. Deze woningen liggen in de buurt Elzenerve en krijgen standaard onderhoud en energiebesparende maatregelen.

Meer informatie
Nieuwbouw

In het centrum van Kaatsheuvel bouwen we 13 huurappartementen speciaal voor jonge starters. Het complex heet Zuidwand is onderdeel van het Bruisend Dorpshart.

Meer informatie
Nieuwbouw

In Waalwijk onderzochten we in de afgelopen anderhalf jaar de appartementen in zes woongebouwen aan de Valeriaanstraat, Esdoornstraat, het Larixplein en Distelplein. Door technische beperkingen kunnen we de woningen helaas niet aanpassen naar de...

Meer informatie
Nieuwbouw

In de wijk Landgoed Driessen in Waalwijk bouwen we twee appartementen en zes maisonnettes. De woningen liggen aan Villa Dotterbloem en zijn energieneutraal, zogenoemd Nul-Op-de-Meter (NOM).

Meer informatie
Opgeleverd

In de zomer van 2017 verhuisden elf jonge statushouders en elf Nederlandse jongeren naar de Anna van Burenstraat in Waalwijk. In dit leegstaande complex maakten we 22 kamers met gedeelde keuken en badkamer.

Meer informatie
Opgeleverd

Begin 2017 hebben we 46 woningen opgeleverd in de Beljaart fase 2a, in het gebied tussen de Achterhuizensticht, Veenmos en het Kloosterpad.

Meer informatie

Vertalen / Translate