Werken bij Casade

Vacature

Werk jij met veel plezier aan de leefbaarheid in de wijken en doe je dat graag samen met huurders, collega's en netwerkpartners?

Voor de afdeling wijken zoeken wij een:
consulent (32 tot 36 uur per week)

Staat jouw vacature er niet bij?

En heb je wel interesse om bij Casade te werken of stage te lopen? Mail dan je open sollicitatie naar Ineke de Bont: i.d.bont@casade.nl.

Zo wil ik werken aan wonen

 

 

Hoe wij werken

Bij Casade werken zo'n 140 mensen, verspreid over vier locaties in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. In onze woonpunten ontvangen we op afspraak huurders en woningzoekenden. In ons centraal kantoor werken ondersteunende diensten als Financiën & Waardesturing, Strategie & Bedrijfsvoering en Vastgoed. We werken slim, wat wil zeggen dat we 'werken waar het werk is'. Dat kan op één van de vier locaties zijn, maar vooral ook in de wijk. En natuurlijk kan thuiswerken ook.

Als je bij ons werkt, krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen. En je krijgt 140 superleuke collega's! Wat betreft arbeidsvoorwaarden volgt Casade de CAO Woondiensten. Als medewerker van Casade voel je je thuis bij onze kernwaarden: lokaal betrokken, verbonden, duurzaam, vertrouwen en resultaatgericht. 

We bouwen voortdurend aan een professionele en betrokken organisatie waarvan huurders zeggen: 'Zo wil ik wonen'. Bij Casade werk je in een informele omgeving in een prima werksfeer. Onze huurders zijn onze dagelijkse inspiratie om het verschil te maken. 

Goeie Buur

We richten onze dienstverlening in volgens onze Goeie Buur-bouwstenen. Dat betekent dat we in verbinding staan met de mensen in onze omgeving. Dat we ons verplaatsen in de ander. We laten van ons horen en spreken begrijpelijke taal. En we leveren maatwerk waar nodig. Zowel naar huurders als naar collega's en samenwerkings-partners. We willen leren van de contactmomenten die we dagelijks met hen hebben. Met onze Goeie Buur-dienstverlening laten we zien dat we 'dichtbij' zijn. Daarvoor zijn we bij Casade met z'n allen verantwoordelijk: van de woonadviseur aan de telefoon tot de controller op de financiële afdeling. En van de consulent in de wijk tot de vastgoedontwikkelaar.

 

Casade in beeld


Casade is duurzaam dichtbij


Ons Klant Contact Centrum


Werken bij een woningcorporatie


Wonen doen we samen!


Werken doen we zo (SBS6)