Werken bij Casade

 We bouwen voortdurend aan een professionele en betrokken organisatie waarvan huurders zeggen: 'Zo wil ik wonen'.
Bij Casade werk je in een informele omgeving in een prima werksfeer.
Wat betreft arbeidsvoorwaarden volgt Casade de CAO Woondiensten. Daar bovenop bieden we nog een thuiswerkregeling met zeer goede thuiswerkfaciliteiten, extra vrije dagen, een bonus en een eindejaarsuitkering.

Adviseur assetmanagement

Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan binnen de financiële wereld van de woningcorporaties? Wij zoeken een adviseur assetmanagement.

Opzichter dagelijks onderhoud

Wil jij een verbindende rol waarbij je zorgt voor de juiste oplossing bij reparaties? Wij zoeken voor uitbreiding van het team Woonbeheer een opzichter dagelijks onderhoud.

Coördinator beleid en inkoop

Ben jij de persoon die erop toeziet dat vastgoedbeleid wordt nageleefd en actueel blijft? Wij zoeken voor de afdeling Vastgoed een coördinator beleid en inkoop.

Projectontwikkelaar

Ben jij een eigentijdse projectontwikkelaar die graag actief is in het maatschappelijk speelveld? Wij zoeken een projectontwikkelaar.

Staat jouw vacature er niet bij?

En heb je wel interesse om bij Casade te werken of stage te lopen? Mail dan je open sollicitatie naar Ineke de Bont: werkenbij@casade.nl. Wij hebben functies in veel verschillende vakgebieden. Denk dan bijvoorbeeld aan financiën, vastgoed, technisch woonbeheer, klantencontact, verhuur, leefbaarheid, IT, datamanagement en bedrijfsvoering.


 

Werken waar het werk is

Jij en je 140 collega's werken verspreid over vier locaties in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. In onze woonpunten ontvangen we op afspraak huurders en woningzoekenden. In ons centraal kantoor werken ondersteunende diensten als Financiën & Waardesturing, Strategie & Bedrijfsvoering en Vastgoed. We werken slim, wat wil zeggen dat we 'werken waar het werk is'.

In 2024 gaan we naar één nieuw, duurzaam kantoor in Kaatsheuvel.Collega's vertellen


Goeie Buur

We richten onze dienstverlening in volgens onze Goeie Buur-bouwstenen. Dat betekent dat we in verbinding staan met de mensen in onze omgeving. Dat we ons verplaatsen in de ander. We laten van ons horen en spreken begrijpelijke taal. En we leveren maatwerk waar nodig. Zowel naar huurders als naar collega's en samenwerkingspartners. We willen leren van de contactmomenten die we dagelijks met hen hebben. Met onze Goeie Buur-dienstverlening laten we zien dat we 'dichtbij' zijn. Daarvoor zijn we bij Casade met z'n allen verantwoordelijk: van de woonadviseur aan de telefoon tot de controller op de financiële afdeling. En van de consulent in de wijk tot de vastgoedontwikkelaar.

Casade in beeld


Casade is duurzaam dichtbij


Ons Klant Contact Centrum


Werken bij een woningcorporatie


Wonen doen we samen!


Werken doen we zo (SBS6)