Werken bij Casade

Hoe wij werken

Bij Casade werken zo'n 140 mensen, verspreid over vier locaties in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. In onze woonpunten ontvangen we op afspraak huurders en woningzoekenden. In ons centraal kantoor werken ondersteunende diensten als Financiën & Waardesturing, Strategie & Bedrijfsvoering en Vastgoed. We werken slim, wat wil zeggen dat we ‘werken waar het werk is’. Dat kan op één van de vier locaties zijn, maar vooral ook in de wijk. En natuurlijk kan thuiswerken ook.

Wil je ook bij ons werken? Bekijk onze vacatures!

Wil je zien hoe wij werken aan wonen?

Werken bij een wooncorporatie saai? Nee hoor, bekijk dit filmpje maar eens! 

Zo wil ik werken aan wonen

We bouwen voortdurend aan een professionele en betrokken organisatie waarvan huurders zeggen: ‘Zo wil ik wonen’. Bij Casade werk je in een informele omgeving in een prima werksfeer. Onze huurders zijn onze dagelijkse inspiratie om het verschil te maken. In onze dienstverlening, samenwerking en communicatie gedragen we ons als 'Goeie Buur'.  

Als je bij ons werkt, krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen. En je krijgt 140 superleuke collega's! Wat betreft arbeidsvoorwaarden volgt Casade de CAO Woondiensten. Als medewerker van Casade voel je je thuis bij onze kernwaarden: lokaal betrokken, verbonden, duurzaam, vertrouwen en resultaatgericht. 

Casade is duurzaam dichtbij:

En zo gaat het eraan toe in ons klant contact centrum:

Goeie Buur

We richten onze dienstverlening in volgens onze Goeie Buur-bouwstenen. Dat betekent dat we in verbinding staan met de mensen in onze omgeving. Dat we ons verplaatsen in de ander. We laten van ons horen en spreken begrijpelijke taal. En we leveren maatwerk waar nodig. Zowel naar huurders als naar collega’s en samenwerkingspartners. We willen leren van de contactmomenten die we dagelijks met hen hebben. Met onze Goeie Buur-dienstverlening laten we zien dat we 'dichtbij' zijn. Daarvoor zijn we bij Casade met z’n allen verantwoordelijk: van de woonadviseur aan de telefoon tot de controller op de financiële afdeling. En van de consulent in de wijk tot de vastgoedontwikkelaar.

Werken bij een woningcorporatie, dat wil toch iedereen?

Wonen doen we samen!

Werken doen we zo

Op 15 februari 2020 waren wij te zien in het SBS6 programma 'Werken doen we zo'. Van deze opnames werd een bedrijfsfilm gemaakt waarin je hoort en ziet waarom het zo leuk is om bij Casade te werken!