Werken bij Casade

 


We bouwen voortdurend aan een professionele en betrokken organisatie waarvan huurders zeggen: 'Zo wil ik wonen'.
Bij Casade werk je in een informele omgeving in een prima werksfeer.
Wat betreft arbeidsvoorwaarden volgt Casade de CAO Woondiensten. Daar bovenop bieden we nog een thuiswerkregeling met zeer goede thuiswerkfaciliteiten, extra vrije dagen, een bonus en een eindejaarsuitkering.

Onze vacatures

Allround BI Specialist

Maak jij met jouw data-skills het verschil voor onze huurders én je collega’s? Wij zoeken voor de versterking van het data-team een Allround BI Specialist.

Allround onderhoudsmedewerker

Werk je graag met je handen en vind je het fijn om van grote betekenis voor onze huurders te zijn? Wij zoeken een allround onderhoudsmedewerker

Staat jouw vacature er niet bij?

En heb je wel interesse om bij Casade te werken of stage te lopenMail dan je open sollicitatie naar Joan van der Giessen: werkenbij@casade.nl. Wij hebben functies in veel verschillende vakgebieden. Denk dan bijvoorbeeld aan financiën, vastgoed, technisch woonbeheer, klantencontact, verhuur, leefbaarheid, IT, datamanagement en bedrijfsvoering.


 

Werken waar het werk is

Jij en je 150 collega's werken verspreid over vier locaties in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. In onze woonpunten ontvangen we op afspraak huurders en woningzoekenden. In ons centraal kantoor werken ondersteunende diensten als Financiën & Waardesturing, Strategie & Bedrijfsvoering en Vastgoed. We werken slim, wat wil zeggen dat we 'werken waar het werk is'.

In 2024 gaan we naar één nieuw, duurzaam kantoor in Kaatsheuvel.Collega's vertellen


Goeie Buur

We richten onze dienstverlening in volgens onze Goeie Buur-bouwstenen. Dat betekent dat we in verbinding staan met de mensen in onze omgeving. Dat we ons verplaatsen in de ander. We laten van ons horen en spreken begrijpelijke taal. En we leveren maatwerk waar nodig. Zowel naar huurders als naar collega's en samenwerkingspartners. We willen leren van de contactmomenten die we dagelijks met hen hebben. Met onze Goeie Buur-dienstverlening laten we zien dat we 'dichtbij' zijn. Daarvoor zijn we bij Casade met z'n allen verantwoordelijk: van de woonadviseur aan de telefoon tot de controller op de financiële afdeling. En van de consulent in de wijk tot de vastgoedontwikkelaar.

Casade in beeld


Casade is duurzaam dichtbij


Ons Klant Contact Centrum


Werken bij een woningcorporatie


Wonen doen we samen!


Werken doen we zo (SBS6)