Werken bij Casade

 We bouwen voortdurend aan een professionele en betrokken organisatie waarvan huurders zeggen: 'Zo wil ik wonen'.
Bij Casade werk je in een informele omgeving in een prima werksfeer.
Wat betreft arbeidsvoorwaarden volgt Casade de CAO Woondiensten. Daar bovenop bieden we nog een thuiswerkregeling met zeer goede thuiswerkfaciliteiten, extra vrije dagen, een bonus en een eindejaarsuitkering.

Teamleider woonadvies

Ben jij de leidinggever die de regie neemt, strategisch meedenkt en medewerkers versterkt? En je talenten kunt inzetten voor prettig werken voor je collega’s en fijn wonen voor onze huurders?
Wij zoeken een:

Teamleider Woonadvies

Medewerker/procesexpert huurincasso

Blink jij uit in relaties opbouwen met onze huurders en weet jij er voor te zorgen dat zij hun huur op tijd betalen? Krijg jij er energie van als het incassoproces op rolletjes loopt? En doe je dit graag samen met de leukste collega’s? Wij zoeken voor het team Woonbeheer een:

Medewerker & procesexpert huurincasso

Staat jouw vacature er niet bij?

En heb je wel interesse om bij Casade te werken of stage te lopen? Mail dan je open sollicitatie naar Ineke de Bont: i.d.bont@casade.nl. Wij hebben functies in veel verschillende vakgebieden. Denk dan bijvoorbeeld aan financiën, vastgoed, technisch woonbeheer, klantencontact, verhuur, leefbaarheid, IT, datamanagement en bedrijfsvoering.


 

Werken waar het werk is

Jij en je 140 collega's werken verspreid over vier locaties in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. In onze woonpunten ontvangen we op afspraak huurders en woningzoekenden. In ons centraal kantoor werken ondersteunende diensten als Financiën & Waardesturing, Strategie & Bedrijfsvoering en Vastgoed. We werken slim, wat wil zeggen dat we 'werken waar het werk is'.

In 2024 gaan we naar één nieuw, duurzaam kantoor in Kaatsheuvel.Collega's vertellen


Goeie Buur

We richten onze dienstverlening in volgens onze Goeie Buur-bouwstenen. Dat betekent dat we in verbinding staan met de mensen in onze omgeving. Dat we ons verplaatsen in de ander. We laten van ons horen en spreken begrijpelijke taal. En we leveren maatwerk waar nodig. Zowel naar huurders als naar collega's en samenwerkingspartners. We willen leren van de contactmomenten die we dagelijks met hen hebben. Met onze Goeie Buur-dienstverlening laten we zien dat we 'dichtbij' zijn. Daarvoor zijn we bij Casade met z'n allen verantwoordelijk: van de woonadviseur aan de telefoon tot de controller op de financiële afdeling. En van de consulent in de wijk tot de vastgoedontwikkelaar.

Casade in beeld


Casade is duurzaam dichtbij


Ons Klant Contact Centrum


Werken bij een woningcorporatie


Wonen doen we samen!


Werken doen we zo (SBS6)